Válaszfalra ALBAFAL a válasz!

- Székesfehérvári szerkezetkész ház építése gyorsan, vakolásmentesen ALBAFAL válaszfallal


Hazánkban egyre inkább elterjednek a szerkezetkész típusházak. Székesfehérváron újabb családi ház gyors és praktikus kivitelezése kapcsán választották az ALBAFALat, mint innovatív technológiai megoldást.



Az Albagips Exim Kft. ALBAFAL válaszfal rendszere biztosítja a sík vakolásmentes felületet előregyártott szerkezetkész házakhoz a gyorsabb és egyszerűbb kivitelezés jegyében.

Az ALBAGIPS gipsztégla válaszfal rendszere milliméter pontos, precíz kiegészítő eleme lehet előregyártott elemekből épült házak kivitelezésének. 1 m2 falfelület felépítéséhez csupán 3 db tégla szükséges és már a szerkezetépítés korai szakaszában beépíthető, így roppant haladós a munka, miközben alacsony az emberi erőforrás igénye.

Az ALBAFALLAL:



Az ALBAFAL egy modern, költséghatékony falazási módszert kínál amellett, hogy a hagyományos módon rakott falak megbízhatóságát és tömörségét is garantálja. Az ALBAFAL olyan belső terekben használatos négy oldalán csaphornyos illesztékkel ellátott gipsz falazó elem, mely ideális választás önhordó térelhatároló-, tűz- és előtétfalak építéséhez magas hanggátlást és kiváló tűzállóságot biztosítva kétoldali tűzkitéttel szemben is.

Az elemek felülete tökéletesen sík, mivel vakolni, hálózni nem kell, így megspórolhat egy munkafázist - időt és pénzt takaríthat meg! A rendszer felépítéséből adódóan száraz technológiának minősül, kivitelezése rendkívül gyors és egyszerű. A kész fal súlya töredéke a hagyományos falazatokénak. A nyíláskialakítás áthidaló nélkül, saját anyaggal megoldott. Megfelelő rögzítőelem alkalmazásával a szerkezet nagy súlyokkal terhelhető.

A vakolásmentes válaszfallal gyorsíthatja és egyszerűbbé teheti háza épülését!

Válassza Ön is megbízható, innovatív megoldásainkat! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:

Albagips Exim Kft.

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2022.09.14.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information