Emelet ráépítés Albagips rendszerekkel költséghatékonyan
2024.03.11.

Mostanában nagyon megcsappant a kivitelezési projektek száma és volumene egyaránt Magyarországon. Ennek mindenki által ismert financiális okai vannak. A gazdasági helyzet javulásáig a továbbra is aktív fejlesztők más, talán jobban is jövedelmező, de összeségében bonyolultabb projektek után néztek. Ezek a jellemzően forgalmas belvárosi negyedekben található, századelőn épült nagypolgári házak emelet ráépítései, melyek a lokáció miatt vonzó befektetési lehetőséget jelentenek napjainkban is.

Ezeknél a projekteknél kiemelten fontos, egyrészről a forgalmas környezetből adódó logisztikai problémák miatt, másrészről a bentlakó régi lakók érzékenysége okán a gyors, hatékony projekt lebonyolítás.

Kézenfekvő megoldás ezekben az esetekben az ALBAGIPS gyors száraz technológiák alkalmazása. Ebben a szegmensben, -köszönhetően a vásárlói igények változásának-(nagyobb akusztikai komfort, egészségesebb, és a későbbiekben szabadabban változtatható belső környezet) jobban elfogadottá váltak a könnyűszerkezetes megoldások.

Jelenleg is több olyan átépítés, emelet ráépítés projektünk fut az ország számos pontján, ahol kiemelten fontos


Rendszereink használatával a vizes technológiák visszaesnek az eredeti mennyiség közel ¼-ére!

20 lakásnál vakolt technológiákkal ~ 3000 m2 vakolattal kalkulálhatunk, az Albagips technológiák használatával ez ~800 m2-re csökken, ha a külső falak belső oldalát meghagyjuk vakoltnak.

Ezek közül néhány képpel illusztráljuk is munkáinkat!

Ezekhez a megváltozott igényekhez kiváló választás az ALBAGIPS rendszerek, melyek ötvözik a száraz technológiát, a magas minőséget, a masszív szerkezeti anyagokkal.

Az ALBAGIPS rendszerei között megtalálhatóak a hagyományos gipszkarton rendszerek, a falazott válaszfal szerezetek, valamint a gipszrost technológia is, amely egyértelműen a szárazépítészet legmagasabb minőségét képviseli akusztikai, tűzvédelmi és mechanikai szilárdság oldaláról egyaránt.

Az ALBAGIPS FIBRAN Szárazépítészeti rendszerek használatával nem kell kompromisszumot kötnie, mindent meg tud oldani szárazépítészeti rendszerünkkel a legköltséghatékonyabban. Nem kell több beszállító partner anyagait koordinálnia, hiszen az ALBAGIPS FIBRAN szerkezetek egy kiszállítással ki tud érkezni a projektre minden falazott szerkezet és a szerelt szerkezet egyaránt, az ALBAFAL válaszfalaktól a szigetelő anyagokon keresztül a giszkarton profilig bezárólag.


Albagips Fibran rendszereink segítenek Önnek projektje:


Keressen bennünket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésükre ingyenes ajánlatunkkal, egyedi kedvezményekkel!

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2024.03.11.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information