Spóroljon alapterületet! - Növelje meg háza hasznos alapterületét ALBAFALLAL



Az ALBAFAL olyan belső terekben használatos nútféderes kialakítású gipsz falazó elem, mely ideális választás önhordó térelhatároló-, tűz- és előtétfalak építéséhez magas hanggátlást és kiváló tűzállóságot biztosítva kétoldali tűzkitéttel szemben is. Az ALBAFAL egy modern, költséghatékony falazási módszert kínál amellett, hogy a hagyományos módon rakott falak megbízhatóságát és tömörségét is garantálja, a hagyományos vakolt technológiához képest 2-3 hónappal rövidíthető meg az ALBAGIPS rendszerek használatával a projekt kivitelezési ideje.


VÁLASZFAL
ELŐTÉTFAL
STRANGFAL


HELYTAKARÉKOS > AZ ELÉRHETŐ LEGNAGYOBB ALAPTERÜLET ALAKÍTHATÓ KI FELHASZNÁLÁSÁVAL

Az elemek felülete tökéletesen sík, mivel vakolni, hálózni nem kell, így megspórolhat egy munkafázist - időt és pénzt takaríthat meg! A rendszer felépítéséből adódóan száraztechnológiának minősül, kivitelezése rendkívül gyors és egyszerű. A kész fal súlya töredéke a hagyományos falazatokénak. A nyíláskialakítás áthidaló nélkül, saját anyaggal megoldott. Megfelelő rögzítőelem alkalmazásával a szerkezet nagy súlyokkal terhelhető.

ALBAGIPS válaszfal rendszereinkkel jelentős alapterületet is lehet spórolni, melynek köszönhetően az amúgy is magas építési költségek fajlagosan alacsonyabban tarthatóak. Ez egy családiháznál 2-3 m2, egy nagyobb társasháznál akár 40-50 m2 nettó alapterület nyereséget is jelenthet!




A fenti előnyöket figyelembe véve számos cég választja az ALBAGIPS termékeit, mert gyors, költséghatékony, masszív és megbízható a minősége, mely tulajdonságok a versenyképességet növelik a konkurensekkel szemben.

Válassza Ön is megbízható, innovatív megoldásainkat! Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:

Albagips Exim Kft.

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200


Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2022.10.11.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information