ALBAFAL, az ősi építőanyag


A régi görögök és rómaiak jól ismerték és alkalmazták a gipszet. Az ókori Egyiptomban már 5000 évvel ezelőtt használtak gipszet az építkezésekhez.

Ősi idők modern leképzése az ALBAFAL válaszfalazó gipsztégla, mint márkanév már évtizedek óta jelen van a magyar építőipari piacon.


Reklámanyag 1982-ből


Hazánkban is több évtizedes hagyománya van az ALBAFAL rendszernek. Az AlbaRégia építőipari vállalat a 70-es évektől építette be több százezer négyzetméteres mennyiségekben épületeibe a gipsz válaszfalazó elemeket, kihasználva a termékben rejlő legfőbb előnyöket, mint nagyon gyors építési technológia, kevés élőmunkaigény, szárazépítészet.



"ALBA-fal a korszerű válaszfal
A székesfehérvári ALBAFAL gyártását és elhelyezését röviden összefoglaló kisfilm 1974-ből"


Magyarországon az 1980-as években épült panelházak és az úgynevezett alagútzsalus épületek túlnyomó része is ebből készült.

Az ALBAGIPS EXIM KFT. 2004-től vette fel a terméket, mint modern, nyugat-európában elterjedt, de hazánkban még alternatív technológiának minősülő gipsz alapú termékeket, ami jelentősen tágítja a szárazépítészeti anyagok tárházát Magyarországon.

Több, mint 5100 lakásban használták már fel ALBAGIPS válaszfal tégláinkat és szerelt technológiánkat, emellett pedig jelenleg is 30-on felüli futó projektünk a bizonyíték, hogy innovatív technológiánk működőképes és egy lépéssel közelebb hoz a környezettudatos, fentarthatóbb jövőhöz!

Hogy miért érdemes Önnek is az ALBAGIPS termékeit választani?



Válassza Ön is otthona számára a legjobbat!

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:

Albagips Exim Kft.

Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2022.11.17.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information