Lakóház átalakítása, bővítése Székesfehérváron - ALBAGIPS rendszerrel
2023.10.27.

Mindig öröm számunkra, ha újabb elégedett ALBAGIPS termékeket felhasználó vásárlóról adhatunk hírt! Régi partnereink közül a VEM ingatlan Invest Kft. ismét termékeinket választotta sok ikerház építése után, most egy meglévő lakóépületet korszerűsítenek és bővítenek.

ALBAGIPS rendszerrel"> A VEM ingatlan Invest Kft. Székesfehérváron az átalakításhoz és a bővítéshez gyors és hatékony megoldást keresett, ezért választották az ALBAGIPS termékeit.

Az épület a Székesfehérvár belvárosának peremén egy forgalmas bevásárló utcában helyezkedik el, ahol a földszinten egy nagyon nívós ingatlan iroda lesz kialakítva, az emeleten pedig lakások.

A Lakóépület belső terének kialakításánál ALBAFAL válaszfalat használtak fel, a núdféderes kialakítású, természetes gipsz alapanyagú falazott válaszfal, amely száraztechnológia annak minden előnyével, de masszivitásával a hagyományos falazórendszereket idézi. Az átalakításoknál új nagyméretű ajtónyílások kerültek kialakításra, melyeket áthidaló nélkül, egyszerűen lehet kivitelezni.


A zártsorú beépítés megnehezíti a mai kor követelményinek megfelelő hőszigetelési képesség kialakítását hagyományos rendszerekkel, így a külső falak belső oldalára TECNOBOARD előtétfalat használtak a belső oldali hőszigetelés érték biztosítására. A TECNOBOARD egy kerámia rostszál erősítésű gipszrost építőlemez, melyet rendkívüli tűzállósága miatt (A1 EI-45-180perc) térelhatároló-, lakáselválasztó-, magas és előtétfalak, valamint álmennyezetek építésére alkalmazzák.

Az ALBAGIPS Tecnoboard rendszerben található kerámia rostszál erősítés széleskörű felhasználást biztosít a lakóknak a lakáson belüli tárgyak rögzítésére így egy szerkezet megoldja a hőszigetelést és a belső építészeti kialakítást is. Ellentétben más kis sűrűségű hőszigetelő rendszerek alkalmazásával, ahol a rögzítéshez külön előtétfal szükséges.

ALBAGIPS rendszerrel"> A projekt során az emeleten kialakítandó lakások közötti hang és ütésálló elválasztást is a az ALBAGIPS TECNOBOARD rendszerből alakítják ki, mert 165 mm -es vastagságával a lehető legkevesebb helyet veszi el a lakótérből, így a legtöbb nettó, értékesíthető alapterületet biztosítja a beruházónak. Magas hanggátlásával, (Rw= 66 dB) kimagaslóan szűri meg a szomszéd okozta esetleges zajterhelést. A rendszerhez tartozóan hanggátló konnektor modulok is elhelyezhetőek, melyek segítségével szerelvényezhető a lakáselválasztó fal, így előtétfal alkalmazása nélkül szintén alapterület nyereséget eredményez a beruházónak. A falrendszer magas sűrűségének és a kerámiarost szálaknak köszönhetően nagy teherbírású a fal, így a konzolosan rögzítendő szerkezetek egyszerűen elhelyezhetőek, nem igényel külön megerősítést pl.: a konyhabútor elhelyezésére sem!

ALBAGIPS rendszerrel"> Lakások ferdesíkjai tűzgátló gipszkartonnal borították, hiszen az ALBAGIPSnél már elérhetőek gipszkarton termékek széles választéka is.

Immáron kibővült termékkörünkkel tudjuk kiszolgálni új és meglévő Partnereinket.

Az ALBAGIPS modern, költséghatékony falazási technológiát kínál tervezők, beruházók, kivitelezők és magánszemélyek részére egyaránt.

A termékeinkkel történő építkezések során jelentős összegeket és rengeteg időt spórolhatnak meg, mivel nincs szükség a falak vakolására.


Az ALBAFALat nem kell vakolni és már a szerkezetépítés korai fázisában beépíthető!

Az ALBAGIPS Exim Kft. minden építkezésen ingyenes betanítást tart. Ez így történt Székesfehérváron is, mely betanítás eredményesen és remek hangulatban zajlott. Itt arról is meggyőződhettek az építési szakemberek, hogy az ALBAGIPS termékek számos előnyös tulajdonsága mellett könnyen és hatékonyan alkalmazható.

Hogy miért érdemes Önnek is az ALBAGIPS termékeit választani?



Bramac

ALBAGIPS termékeinket nem kell vakolni, ezáltal minimális a pluszban bevitt vízmennyiség az épületbe, sőt a már felhasznált más egyéb anyagok nedvességleadását is pozitívan befolyásolja, ezzel is felgyorsítja a projekt haladását.

Alakítsa ki Ön is lakása belső terét ALBAGIPS válaszfal rendszerrel!



További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:


Web: www.albagips.com
E-mail: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2023.10.27.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information