Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek

Sika hírek:


Sika - Betonpadlók felújítása SikaScreed HardTop-65 esztrichhel
Betonpadlók felújítása SikaScreed HardTop-65 esztrichhel 2022.11.04.
Az évekig tartó használat után a beton gyakran javításra szorul, vagy akár el is kell távolítani és újraépíteni. A Sika tökéletes esztrich portfóliót kínál az ipari és kereskedelmi padlóburkolatok építéséhez és felújításához. Különösen alkalmasak olyan felújítási projektekhez, ahol a gyors üzembe helyezés és a legmagasabb minőségű esztrich szükséges. A SikaScreed HardTop termékcsalád habarcsaival a betonfelújítás nagyon gyorsan és gazdaságosan elvégezhető.

Sika - Az ETA bevizsgálással rendelkező Sika CarboDur szénszálas szerkezetmegerősítő rendszer tűzvédelme
Az ETA bevizsgálással rendelkező Sika CarboDur szénszálas szerkezetmegerősítő rendszer tűzvédelme 2022.10.05.
A tűzállóság a szerkezeti elem (pl. oszlop, gerenda) vagy annak egy részének teljesítményére vonatkozik és nem az őket alkotó anyagokra egymástól függetlenül (beton, acél vagy szénszálas anyag). A ragasztott CFRP (szénszál erősítésű polimer) lamellák használatához kapcsolódó gyakori hiba, hogy azt gondoljuk, hogy a CFRP tűz elleni teherbírásának meg kellene felelnie a szerkezeti elemtől elvárt ellenállósági időtartamnak, ami nem megfelelő (pl. egy 90 perces tűzállóságú oszlopnak képesnek kell lennie a meghatározott időtartamban a várható terhek felvételére, de a beton, az acél és a CFRP egyéni teherbírása teljes időtartam alatt nem korlátozott egyenként).

Sika - Sika mennyiseg kalkulator
Sika mennyiseg kalkulator 2022.09.01.
Fedezd fel legújabb Sika csemperagasztó és fugázóanyag mennyiségszámítási kalkulátort, mellyel könnyedén kiszámíthatod mennyi csemperagasztóra illetve fugázóanyagra lesz szükséged a burkolási munkálatok során!

Sika - Sika rögzítési terv késztési szolgáltatás
Sika rögzítési terv késztési szolgáltatás 2022.06.02.
A Sikánál saját fejlesztésű szoftverrel készítik el a lapostetős épületek szélszívás elleni rögzítési tervét. Lehetőség van mind a hagyományos, mind a leterhelt, mind pedig a ragasztott technológiájú tetőszigetelés rögzítési tervének pontos elkészítésére.

Sika - A SIKA ÚJRAGONDOLTA A POLIURETÁNT - ÚJ PURFORM® TECHNOLÓGIA RENDKÍVÜL ALACSONY MONOMER TARTALOMMAL
A SIKA ÚJRAGONDOLTA A POLIURETÁNT - ÚJ PURFORM® TECHNOLÓGIA RENDKÍVÜL ALACSONY MONOMER TARTALOMMAL 2022.05.05.
Purform® márkanév alatt 2022. márciusától a Sika bevezeti újonnan kifejlesztett poliuretán technológián alapuló tömítő- és ragasztóanyag termékeit. Az új technológia növeli a poliuretán termékek fölényét mind szilárdság, mind tartósság tekintetében, valamint rendkívül alacsony monomer tartalma révén. Ez utóbbi fenntarthatóbb termékek előállítását teszi lehetővé a Sika számára, melyek megfelelnek a holnap környezetvédelmi és egészségügyi szabályozásainak.

Sika - Vízszigetelési megoldások az alépítménytől a lapostetőig
Vízszigetelési megoldások az alépítménytől a lapostetőig 2021.09.13.
Minden munkánál meg kell találni a legmegfelelőbb vízszigetelési rétegrendet, amellyel kézben lehet tartani a víz irányítását. Ha a víz irányítása kicsúszik a kezünk közül, akkor a szerkezetekbe beszivárgó víz költséges és akár visszafordíthatatlan károkat is okozhat.

Sika - Sopron, M85 alagútépítés lőtt beton munkái
Sopron, M85 alagútépítés lőtt beton munkái 2021.07.08.
Az M85 autóút Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti Sopron elkerülő szakaszán a lehetséges nyomvonal variációk szűkössége miatt a Bécsi domb alatti alagútépítésre esett a választás. A kivitelezést az SDD Konzorcium végzi, melynek tagjai a Dömper Kft., a Subterra-Raab Kft. és a Pannon-Doprastav Kft. A kivitelezés során két egyenként 780 méter hosszú alagút kerül kialakításra. Az alagútépítés előkészítő munkálatai és régészeti feltárások 2019 tavaszán kezdődtek, míg a tényleges fejtési munkálatok 2020 novemberében indultak.

Sika - Csináld tökéletesen! Fugázás kompromisszumok nélkül!
Csináld tökéletesen! Fugázás kompromisszumok nélkül! 2021.06.07.
Egy szakszerűen felépített hidegburkolási rétegrendnek a professzionális vízszigetelés-, ragasztás- és tömítés mellet a professzionális fugázás is meghatározó része. Számos versenytárssal ellentétben a Sika koncepciója nem az, hogy meglévő, hagyományos, flexibilis hagyományos kötésidővel, szűkebb felhasználási területtel rendelkező fugázót alakítanak át, végeznek azon folyamatosan "ráncfelvarrásokat", hanem a fugázóhabarcsokkal szembeni műszaki elvárásokat csoportokra osztva több fugázócsaládot is kifejlesztenek.

Sika - A Sika Sarnaweld indukciós rögzítés hosszú távú biztonságos megoldást nyújt
A Sika Sarnaweld indukciós rögzítés hosszú távú biztonságos megoldást nyújt 2021.05.07.
A mechanikusan rögzített műanyaglemezes tetőszigetelési rendszereknél az egyik legfontosabb tényező a szélterhelés, ezért a tetőszigetelő lemez rögzítését úgy kell méretezni, hogy az ellenálljon a szél nyomó- és szívóhatásainak is.

Sika - SIKA VÍZSZIGETELÉS: SIKAPROOF A+ - AZ ÚJ GENERÁCIÓS VISSZATAPADÓ VÍZSZIGETELÉSI RENDSZER
SIKA VÍZSZIGETELÉS: SIKAPROOF A+ - AZ ÚJ GENERÁCIÓS VISSZATAPADÓ VÍZSZIGETELÉSI RENDSZER 2021.03.29.
Tudja mit takar az új generációs, kétszeresen visszatapadó mechanizmussal működő alépítményi vízszigetelő megoldás?

Sika - Minden egy helyen! Megújult a Sika Hungária Kft. weboldala. Áttekinthető, friss tudástár, Sika Akadémia várja a szakembereket
Minden egy helyen! Megújult a Sika Hungária Kft. weboldala. Áttekinthető, friss tudástár, Sika Akadémia várja a szakembereket 2020.12.07.
A szakemberek számára a korábbiaknál áttekinthetőbb formában, tematikusabb elrendezésben áll rendelkezésre a Sika Hungária Kft. weboldala. A csatornán folyamatosan felkerülnek a hazai és nemzetközi szakmai újdonságokat bemutató filmek, szakmai kiadványok.

Sika - Új MonoTop® csökkentett ökológiai lábnyomú betonjavító habarcs rendszer a Sikától
Új MonoTop® csökkentett ökológiai lábnyomú betonjavító habarcs rendszer a Sikától 2020.11.09.
A Sika a világ minden táján, így Magyarországon is egyre nagyobb mértékben törekszik arra, hogy a nagyobb teljesítmény mellett új termékei járuljanak hozzá a fenntarthatóbb fejlődéshez, a környezeti hatások csökkentéséhez. Ez különösen igaz a szakemberek körében a széles porfoliót átölelő betonjavító és betonszerkezet javító Sika anyagrendszer esetében. A cég a korábbi MonoTop®-910N, 412N és 723 N termékeit felváltja olyan újakkal, melyek optimális kombinációját jelentik a fenntarthatóságnak és a magasabb műszaki teljesítménynek.

Sika - SIKA AKADÉMIA WEBINÁR SOROZAT - "TERVEZÉSI HIBÁK" ÉS INNOVATÍV SIKA MEGOLDÁSOK A VÍZSZIGETELÉSI RENDSZEREKTŐL A PADLÓRENDSZEREKIG
SIKA AKADÉMIA WEBINÁR SOROZAT - "TERVEZÉSI HIBÁK" ÉS INNOVATÍV SIKA MEGOLDÁSOK A VÍZSZIGETELÉSI RENDSZEREKTŐL A PADLÓRENDSZEREKIG 2020.10.08.
A tervezőknek egyre nehezebb a dolguk a rájuk zúduló információk rendszerezése, kiszűrése miatt, egyre több időt és energiát igényel megkülönböztetni a hasznost a feleslegestől. Ezért a SIKA egy őszi webinár-sorozat keretében a közhelyeket kerülve, az innovációra helyezve a hangsúlyt, öt rendkívül érdekes területen látja el a tervezőket a napi tervezési munkába beépíthető, aktuális információkkal. A sorozat érdekessége, hogy az innovatív megoldások ismertetése mellett, bemutatja a tervezési munkák során tapasztalt gyakran előforduló "tervezési hibákat"is.

Sika - Megérkezett a Sika Boom purhab­­-család Magyarországra is
Megérkezett a Sika Boom purhab­­-család Magyarországra is 2020.09.07.
A Sika tömítő-ragasztó és rögzítő termékek tekintetében eddig sem volt kérdés a minőség. Gondoljunk csak a már jól bevált...

Sika - Tópark épületkomplexum - Ultra­­modern ragasztástechnika biztosítja hazánk leginnovatívabb építési projektjét
Tópark épületkomplexum - Ultra­­modern ragasztástechnika biztosítja hazánk leginnovatívabb építési projektjét 2020.07.15.
2019 végén befejeződött a nagyszabású Tópark beruházás Törökbálint határában, melyben 300 lakás, több mint 50 ezer négyzetméternyi iroda és 15 ezer négyzetméternyi kereskedelmi egység mellett óvoda, szálloda, és konferenciaközpont épült fel, így létrehozva Magyarország legnagyobb hazai ingatlanfejlesztését, melyben a Sika több épületben is érintett volt a hazai piacon teljesen egyedülálló innovatív ragasztási technológiájával, míg a szakkivitelezést a Schal Tech kft. bonyolította.


Hírek

Sika - A modern külső és az innovatív technológia násza lett a Graphisoft Southpark

A modern külső és az innovatív technológia násza lett a ...

2020.07.07.
Sika - Szigetelés, burkolás főműsoridőben!

Szigetelés, burkolás főműsoridőben!

2020.06.16.
Sika - Tudja, hogy a bitumenes lemezekkel teljessé vált a Sika vízszigetelési rendszer kínálata?

Tudja, hogy a bitumenes lemezekkel teljessé vált a Sika ...

2020.06.15.
Sika - Hatékony megoldás a mélyépítési szerkezetek vízszigetelésére

Hatékony megoldás a mélyépítési szerkezetek ...

2020.05.13.
Sika - Üzembiztos padlómegoldás élelmiszerpiari fejlesztésben

Üzembiztos padlómegoldás élelmiszerpiari fejlesztésben

2020.04.16.
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information