Bramac

A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS

Építkezne, de nincs mivel? Gyorsan téglára vagy gipszkartonra lenne szüksége? Gondot okoz az építkezés folyamatos építőanyag ellátása?

Válassza az ALBAGIPS termékeket, melyeket 7 napon belül a projekt helyszínére szállítunk Önnek! Mi garantáljuk a folyamatos ellátást, az ALBAGIPS-nél nincsenek szállítási problémák!


Az energiaárak növekedése és a szállítmányozók túlterheltsége az építőipar számos szegmensében, kiváltképp a falazott válaszfalaknál jelentős drágulást okozott és ennek következtében szállítás-kapacitási problémák jelentkeztek az elmúlt időszakban. Az ALBAGIPS termékei előállításához fajlagosan sokkal kevesebb energiát használ fel, mint versenytársai, ezért a szállítást és alapanyag-szükségletének biztosítását rövid határidővel, pontosan tudjuk vállalni!
Nem elég, hogy gyorsan megkapja, de még gördülékeny is a munka termékeinkkel!

ALBAFAL, TECNOBOARD, LATERBLOCK vagy SKY PANEL rendszereink használatával gyorsabban, vakolásmentesen, az építkezés korai fázisában tud építkezni. Mivel termékeink nem igényelnek vakolatot, szemben a hagyományos falazott válaszfalakkal és pórusbeton termékekkel, a vakolóanyagok beszerzésével kapcsolatos bonyodalmaktól is megkímélheti magát!

Az ALBAGIPS modern, költséghatékony falazási technológiát kínál tervezők, beruházók, kivitelezők és magánszemélyek részére egyaránt.

Emellett termékeink rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek: A1 osztályú tűzállóság, csaphornyos kialakítás, kiváló hangszigetelő tulajdonság, jelentős szilárdság és ütésállóság, tökéletesen sík, sima felület, mely nem igényel vakolást és glettelés után egyből festhető. Termékeink elérhetőek teljes keresztmetszetében vízálló (impregnált) változatban is.

ALBAGIPS gipsztégla száraztechnológiánk természetes ásványi alapanyagából eredően egészséges beltéri levegőt biztosítanak a lakók számára. Nem csupán környezetbarát, de magas páradiffúziós képességének köszönhetően ideális beltéri klímát alakít ki és antibakteriális védelmet biztosít otthonában.

Cégünket nem érinti az építőipari piac bizonytalansága, indokolatlan költségnövekedés nélkül, folyamatosan tudjuk biztosítani termékeinket meglévő és leendő partnereink számára egyaránt!


Építsen hatékonyan ALBAGIPS termékekkel, növelje profitját!


További információért, kérdés esetén keressen minket bizalommal!
Személyre szabott árajánlattal, felesleges adminisztratív költségek és tovább irányítás nélkül várjuk Önt elérhetőségeinken:


Albagips Exim Kft.
Web: www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: +36 22/312 200Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2022.03.09.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips ProspektusokAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

AlbaGips hírek:


AlbaGips - Nyújtson védelmet otthona az allergia-szezonban is ALBAGIPS termékekeink segítenek Önnek
Nyújtson védelmet otthona az allergia-szezonban is ALBAGIPS termékekeink segítenek Önnek 2022.06.27.
Az allergia emberek millióinak életét nehezíti meg. Hiába a sokféle allergia gyógyszer, még így is sokaknak okoz gondot a mindennapokban a szimpla létezés is, amikor épp számukra irritatív anyaggal találkozik a szervezetük, mely időszak akár hetekig is eltarthat.

AlbaGips - Ingatlan fejlesztés hatékonyan ALBAGIPS termékekkel
Ingatlan fejlesztés hatékonyan ALBAGIPS termékekkel 2022.06.01.
A TOP Market & Building Kft. egy fiatalos, lendületes, ambiciózus kivitelező csapat, akik nem riadnak vissza semmilyen feladattól. Emellett tudják, hogy lépést kell tartani az építőipar újításaival, a kínálkozó modern megoldásokkal.
Ezért alakult ki szoros együttműködés a generálkivitelező cég és az ALBAGIPS Exim Kft. között.

AlbaGips - A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS
A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS 2022.03.09.
Építkezne, de nincs mivel? Gyorsan téglára vagy gipszkartonra lenne szüksége? Gondot okoz az építkezés folyamatos építőanyag ellátása?

Válassza az ALBAGIPS termékeket, melyeket 7 napon belül a projekt helyszínére szállítunk Önnek! Mi garantáljuk a folyamatos ellátást, az ALBAGIPS-nél nincsenek szállítási problémák!

AlbaGips - Lélegezzen fel otthonában
Lélegezzen fel otthonában 2022.02.22.
ALBAGIPS A+ minősített termékekkel a légúti megbetegedésekkel szemben
A mai világban az egészség mindennél többet ér. Kiváltképp az elmúlt években, amikor is sajnálatos módon egyre nagyobb figyelmet kaptak a légúti megbetegedések. Immáron harmadik éve aktív részét képezik mindennapi életünknek a vírusok, a covid és az ezek megelőzésére fordított óvintézkedések, melyekhez az első lépés lehet az egészséges otthon kialakítása.

AlbaGips - A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet!
A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet! 2022.02.08.
Az építőipar minden szereplője tisztában van azzal, hogy az idő kulcsfontosságú tényező minden projekt tekintetében. A téli időszakban nagy szerepet játszik a kivitelezések szempontjából a hőmérséklet, ami nagyban befolyásolhatja a projektek átfutási idejét, hiszen akár napi szinten alkalmazkodni kell az aktuális időjárási körülményekhez.

AlbaGips - Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan
Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan 2021.11.11.
A megnövekedett építőanyag árak mellett nagy fejtörést okoz a kivitelezőknek, hogyan csökkentsék a kivitelezés költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!

AlbaGips - Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től
Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től 2021.08.16.
Kimagasló hanggátlás, masszív szerkezeti kialakítás, gyorsan, egyszerűen, alapterület növekmény elérésével!

AlbaGips - Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen!
Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen! 2021.07.13.
A gyorsaság, hatékonyság, kevés élőmunka igény, száraztechnológiák alkalmazása évről-évre egyre fontosabb tényező...

AlbaGips - Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon!
Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon! 2021.07.06.
Az AlbaGips Exim Kft. termékei kimondottan környezetbarát nyersanyagok. 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek. A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

AlbaGips - Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért!
Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért! 2021.06.09.
Nagyon Örülünk, hogy újabb platformon tudjuk megmutatni termékeinket, köszönhetően az ÉPTÁR-al kötött együttműködésünknek. Jó itt lenni!

AlbaGips - ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel
ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel 2021.04.15.
Miért vakolna, ha nem kell?

Az ALBAFAL 10 NF belső válaszfallal könnyen és gyorsan építheti fel tervezett beruházását. Válaszfalainkat 80 mm-es 100 mm-es vastagságban választhatja, melyek segítségével jelentős nettó alapterületet is nyerhet a beruházásán! Az építést követően csupán egy vékony glett réteget igényel a festés, tapétázás előtt! Okos döntéssel a vakolás anyagköltsége és munkadíja az Ön, illetve megbízója zsebében marad!

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information