Ingatlan fejlesztés hatékonyan ALBAGIPS termékekkel

ALBAGIPS -el teremtünk modern, környezetbarát otthont


A TOP Market & Building Kft. egy fiatalos, lendületes, ambiciózus kivitelező csapat, akik nem riadnak vissza semmilyen feladattól. Emellett tudják, hogy lépést kell tartani az építőipar újításaival, a kínálkozó modern megoldásokkal.
Ezért alakult ki szoros együttműködés a generálkivitelező cég és az ALBAGIPS Exim Kft. között.




A TOP Market & Building Kft. szakemberei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a magasépítés területén, így minden alkalommal a rá bízott feladatot, a lehető legmagasabb színvonalon tudják elvégezni.

Székesfehérváron jelenleg a Mikszáth utcában épülő társasházat építik.

"Mint beruházó, napjainkban nagyon fontosnak tartjuk, hogy élhető és a legjobb paraméterekkel rendelkező otthont építsük megrendelőink számára, ezért választottuk az ALBAGIPS termékeit. Ketten együtt igazán magas színvonalon, jó minőségű épületek kivitelezését tudjuk biztosítani az ügyfelek számára."



Partnerünk elmondta még:

"Az ALBAGIPS válaszfal- és térelválasztó rendszerekkel gyorsan tudjuk kivitelezni a lakások, házak belső kialakítását, segítségükkel pontosan tartjuk a határidőket és még nettó alapterületet is spórolunk a lakóinknak!" - Az ALBAFAL és TECNOBOARD termékeket nem kell vakolni és már a szerkezetépítés korai fázisában beépíthetők.

Az ALBAGIPS munkatársai folyamatosan, fennakadások nélkül biztosítják számunkra az alapanyagellátást, velük soha nem áll meg a munka.

Hogy miért érdemes Önnek is az ALBAGIPS termékeit választani?



A TOP Market & Building Kft. és az ALBAGIPS Exim Kft. is székesfehérvári székhellyel és telephellyel rendelkezik, ezért még inkább szívügyük a város fejlődése, a városban az élhető és egészséges otthonok kialakítása.

Válassza Ön is családja számára a legjobbat!

További információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal:


web: www.albagips.com
e-mail: info@albagips.hu
telefon: +36 22/312 200
web: www.tmbkft.hu
e-mail: info@tmbkft.hu
telefon: +36 70/4105884





Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2022.06.01.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information