ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel


Miért vakolna, ha nem kell?

Az ALBAFAL 10 NF belső válaszfallal könnyen és gyorsan építheti fel tervezett beruházását. Válaszfalainkat 80 mm-es 100 mm-es vastagságban választhatja, melyek segítségével jelentős nettó alapterületet is nyerhet a beruházásán! Az építést követően csupán egy vékony glett réteget igényel a festés, tapétázás előtt! Okos döntéssel a vakolás anyagköltsége és munkadíja az Ön, illetve megbízója zsebében marad!




Ökotudatos, természetes ásványi anyagból készülő nútféderes tűzgátló (EI 180 perc) válaszfalaink kitűnő páradiffúziós (ezáltal a lakók hőérzetének, komfortérzetének emelése, új építésű lakások penészesedésének elkerülése) és antibakteriális tulajdonságuk mellett, egyszerű és biztos rögzítési felületet nyújtanak kis, közepes és nehéz konzolterhek rögzítésére is! Használja ki, hogy rögzítési pontonként egyetlen dübel segítségével akár 90 kg teher rögzíthető tetszőleges felületen! Az ALBAFAL rendszeren nem okoz gondot egy konyhaszekrény, mosdó vagy akár egy kazán elhelyezése sem!



A piacon elérhető, nevesebb gyártók által forgalmazott dübelek egyaránt jól teljesítettek a kihúzópróbák során, de a legjobb eredményt a fischer SXRL 10×80-as dübele érte el!


forrás: https://www.fischerhungary.hu/

Bármilyen dübel mellett is döntenek, fontos figyelembe venni a gyártó által a dübel csomagolásán feltüntetett beépítési szabályokat annak érdekében, hogy a megfelelő teherbírás kialakulhasson!


Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.04.15.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information