Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért!

Bemutatkozás


Nagyon Örülünk, hogy újabb platformon tudjuk megmutatni termékeinket, köszönhetően az ÉPTÁR-al kötött együttműködésünknek. Jó itt lenni!


Az Albagips Exim Kft. 2004-óta forgalmazza és fejleszti termékeit és megoldásait, melyekkel hathatós segítséget kíván nyújtani az építőipar szereplői számára. Az ALBAFAL és LATERBLOC falazott technológiánkat a vakolt rendszerek használóinak, míg a TECNOBOARD szerelt válaszfal családunkat a szárazépítészetben jártas vállalkozásoknak ajánljuk, amik további előnyöket biztosítanak a gyorsabb, olcsóbb építéshez. Gipsz válaszfal és álmennyezeti rendszereink A1-es éghetőségi osztályba sorolásuk mellett kimagasló tűzállósággal (120-180 perc) rendelkeznek, melyek a folyamatosan szigorodó tűzrendészeti előírások teljesítéséhez hathatós segítséget biztosítanak kivitelező és beruházó partnereinknek egyaránt. A tűzvédelem mellett a hanggátlásban (40-66dB) a Tecnoboard és Albafal rendszereink megnyugtató megoldást biztosítanak a piacon kimagaslóan karcsú (80-165 mm) szerkezetekkel, melyek segítségével jelentős költségmegtakarítást lehet realizálni a hagyományos szerkezetekkel szemben (pl.: Hanggátló szerkezetek lakásokban). Szerkezeteink használatával vakolásmentes technológiához juthat, nagyelemes rendszereink könnyű és gyors kivitelezést tesznek lehetővé!



Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését termékeink iránt és partnereink között üdvözölhetjük hamarosan, akár csak a piac sok más kimagaslóan teljesítő vállalkozásait!

Érdeklődjön termékeinkről az ÉPTÁR felületén vagy a www.albagips.com weboldalon.



Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.06.09.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information