Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon!


Az AlbaGips Exim Kft. termékei kimondottan környezetbarát nyersanyagok. 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek. A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.


Magas hanggátlás - karcsú szerkezet!

AlbaGips TECNOBOARD szerelt válaszfalunk köszönhetően a nagy sűrűségű lapoknak és az egyszerű építéstechnikának, kimagaslóan teljesít a szerelt válaszfalak között hanggátlás területén. 10 cm-túl már akár 52 dB-el hanggátlást is tudunk biztosítani. Technológiánkat kifejezetten ajánljuk szállodai szobák elválasztó falaihoz, illetve lakáselválasztó falnak, mivel 16,5 cm széles szerkezet 66 dB hanggátlást biztosít, így jelentős alapterületet tudnak beruházó partnereink értékesíteni a hagyományos technológiákhoz képest. A betöréstől sem kell félni, mert MABISZ minősítéssel rendelkeznek.



Kiemelkedő tűzgátlás!

Termékeink A1-es éghetőségi osztályba tartoznak. Az ALBAFAL rendszer tűzállósága 120-180 perc 10 cm-ben, LATERBLOC termékünk EI90-120 perc vastagságtól függően, míg TECNOBOARD szerelt válaszfalunk szerkezettől függően EI45-180 perc tűzgátlással rendelkezik.

Termékeink kétoldali tűzkitettség elleni védelmet biztosítanak minden egyéb plusz réteg felhordása nélkül!

Gyors kivitelezés!

A válaszfalazás építésének normaideje jelentősen kevesebb versenytársainál, és mivel nem szükséges vakolni, így plusz időt és költséget tud spórolni. Ez akár kivitelezőként, akár építtetőként is kiemelten fontos.



Kevés munkaerőt igényel!

Az építőiparban napjainkban nagy a munkaerőhiány. Termékeinkkel történő falazásnál ez nem okoz gondot, - köszönhetően a nagyelemes rendszereinknek - mivel harmadannyi emberrel ugyanakkora teljesítmény, vagy ugyanannyi emberrel háromszoros teljesítmény érhető el.

Költséghatékony!

Az egyik legfontosabb előny beruházói szempontból. Nincs szükség vakolásra, így a vakolás költségével nem kell számolni. Falazott rendszereinknél az elemek a nyílások felett önmagukkal átboltozódnak, így az ajtónyílás kialakításánál nincs szükség áthidalóra. Az ALBAGIPS technológiáival a hagyományos technológiákhoz képest - köszönhetően a kevesebb élőmunka költségnek - kb 10-20%-os költségcsökkenés érhető el!



Kerülje el a penészt!

A gipsz építőanyagok szabályozzák a páratartalmat, így biztosítani tudja, hogy ne legyen lakásában penész. Ideális hőérzetet biztosít, a megfelelő páratartalom miatt alacsonyabb hőmérsékleten is komfortosabban érezheti magát a lakó. Elkerülheti az állandó konfliktust a lakókkal (megfelelő ideig történő rendszeres szellőztetés hiánya miatt)!


Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.07.06.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information