Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan


A megnövekedett építőanyag árak mellett nagy fejtörést okoz a kivitelezőknek, hogyan csökkentsék a kivitelezés költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!




A költségeket nem csak csökkenteni lehet, hanem a profitot növelni! Ezt tudja a Tecnoboard hanggátló falrendszer!

Az Albagips Exim Kft termékei komplett lakáskialakításokra alkalmasak úgy, hogy a kivitelezés során költséget, kivitelezési időt és munkaerőt is nyerhet!

A lakások elválasztását a Tecnoboard rendszer biztosítja, mely MABISZ áttörés elleni minősítéssel rendelkezik. Ennek a falrendszernek köszönhetően már 165 mm-től kialakíthatóak a lakáselválasztó felületek, mellyel akár 140 mm nettó alapterület növekményt lehet elérni folyóméterenként a lakáselválasztó falsíkjában. Közel 1 m2-el növelhető a nettó értékesítési alapterület lakásonként. Emellett 66 dB hanggátlási érték is elérhető a szerkezet használatával. Az építkezés korai fázisában beépíthető, nem reagál a nedvességre vetemedéssel, mint más szárazépítészeti technológiák. A falazott technikákra jellemző masszívság jellemzi, rögzítési pontonként akár 64 kg húzó irányú terhelhetőséggel biztosítja a nehéz konzolterhek rögzítését kiegészítő erősítés nélkül.

A lakásokon belül Albafal rendszerrel vakolásmentesen, gyorsan kialakíthatóak a lakás válaszfalai, a hagyományos vakolt technológiához képest 2-3 hónappal rövidíthető meg az Albagips rendszerek használatával a projekt kivitelezési ideje. Az elemek méretéből adódóan és nútféderes kialakításának köszönhetően gyorsan felépíthető nagy mennyiségű felület (1 m2 0,4 óra alatt). Teleszkópos segédtámasz segítségével még hatékonyabb a munkavégzés = nincs holtidő, nincs vízmérték, egy munkafázisban teljes magasságig építhető a falazat. Emellett kevesebb munkaerővel nagyobb teljesítmény érhető el. Az Albafal masszívsága és falazott szerkezeti kialakítása kiváló alternatívát jelent a hagyományos építőanyagokkal szemben, emellett jelentős, kb.: 20% költségmegtakarítást is elérhet. Száraztechnológia, nincs szükség vakolásra, de emellett az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak.

A fenti előnyöket figyelembe véve számos cég választja az Albagips termékeit, mert gyors, költséghatékony, masszív és megbízható a minősége, mely tulajdonságok a versenyképességet növelik a konkurensekkel szemben.




Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.11.11.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information