Bramac

Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan

A megnövekedett építőanyag árak mellett nagy fejtörést okoz a kivitelezőknek, hogyan csökkentsék a kivitelezés költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!
A költségeket nem csak csökkenteni lehet, hanem a profitot növelni! Ezt tudja a Tecnoboard hanggátló falrendszer!

Az Albagips Exim Kft termékei komplett lakáskialakításokra alkalmasak úgy, hogy a kivitelezés során költséget, kivitelezési időt és munkaerőt is nyerhet!

A lakások elválasztását a Tecnoboard rendszer biztosítja, mely MABISZ áttörés elleni minősítéssel rendelkezik. Ennek a falrendszernek köszönhetően már 165 mm-től kialakíthatóak a lakáselválasztó felületek, mellyel akár 140 mm nettó alapterület növekményt lehet elérni folyóméterenként a lakáselválasztó falsíkjában. Közel 1 m2-el növelhető a nettó értékesítési alapterület lakásonként. Emellett 66 dB hanggátlási érték is elérhető a szerkezet használatával. Az építkezés korai fázisában beépíthető, nem reagál a nedvességre vetemedéssel, mint más szárazépítészeti technológiák. A falazott technikákra jellemző masszívság jellemzi, rögzítési pontonként akár 64 kg húzó irányú terhelhetőséggel biztosítja a nehéz konzolterhek rögzítését kiegészítő erősítés nélkül.

A lakásokon belül Albafal rendszerrel vakolásmentesen, gyorsan kialakíthatóak a lakás válaszfalai, a hagyományos vakolt technológiához képest 2-3 hónappal rövidíthető meg az Albagips rendszerek használatával a projekt kivitelezési ideje. Az elemek méretéből adódóan és nútféderes kialakításának köszönhetően gyorsan felépíthető nagy mennyiségű felület (1 m2 0,4 óra alatt). Teleszkópos segédtámasz segítségével még hatékonyabb a munkavégzés = nincs holtidő, nincs vízmérték, egy munkafázisban teljes magasságig építhető a falazat. Emellett kevesebb munkaerővel nagyobb teljesítmény érhető el. Az Albafal masszívsága és falazott szerkezeti kialakítása kiváló alternatívát jelent a hagyományos építőanyagokkal szemben, emellett jelentős, kb.: 20% költségmegtakarítást is elérhet. Száraztechnológia, nincs szükség vakolásra, de emellett az ajtónyílások kialakításánál az áthidaló költségével sem kell számolni, mert az elemek átboltozódnak.

A fenti előnyöket figyelembe véve számos cég választja az Albagips termékeit, mert gyors, költséghatékony, masszív és megbízható a minősége, mely tulajdonságok a versenyképességet növelik a konkurensekkel szemben.
Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.11.11.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips ProspektusokAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

AlbaGips hírek:


AlbaGips - A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS
A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS 2022.03.09.
Építkezne, de nincs mivel? Gyorsan téglára vagy gipszkartonra lenne szüksége? Gondot okoz az építkezés folyamatos építőanyag ellátása?

Válassza az ALBAGIPS termékeket, melyeket 7 napon belül a projekt helyszínére szállítunk Önnek! Mi garantáljuk a folyamatos ellátást, az ALBAGIPS-nél nincsenek szállítási problémák!

AlbaGips - Lélegezzen fel otthonában
Lélegezzen fel otthonában 2022.02.22.
ALBAGIPS A+ minősített termékekkel a légúti megbetegedésekkel szemben
A mai világban az egészség mindennél többet ér. Kiváltképp az elmúlt években, amikor is sajnálatos módon egyre nagyobb figyelmet kaptak a légúti megbetegedések. Immáron harmadik éve aktív részét képezik mindennapi életünknek a vírusok, a covid és az ezek megelőzésére fordított óvintézkedések, melyekhez az első lépés lehet az egészséges otthon kialakítása.

AlbaGips - A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet!
A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet! 2022.02.08.
Az építőipar minden szereplője tisztában van azzal, hogy az idő kulcsfontosságú tényező minden projekt tekintetében. A téli időszakban nagy szerepet játszik a kivitelezések szempontjából a hőmérséklet, ami nagyban befolyásolhatja a projektek átfutási idejét, hiszen akár napi szinten alkalmazkodni kell az aktuális időjárási körülményekhez.

AlbaGips - Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan
Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan 2021.11.11.
A megnövekedett építőanyag árak mellett nagy fejtörést okoz a kivitelezőknek, hogyan csökkentsék a kivitelezés költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!

AlbaGips - Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től
Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től 2021.08.16.
Kimagasló hanggátlás, masszív szerkezeti kialakítás, gyorsan, egyszerűen, alapterület növekmény elérésével!

AlbaGips - Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen!
Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen! 2021.07.13.
A gyorsaság, hatékonyság, kevés élőmunka igény, száraztechnológiák alkalmazása évről-évre egyre fontosabb tényező...

AlbaGips - Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon!
Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon! 2021.07.06.
Az AlbaGips Exim Kft. termékei kimondottan környezetbarát nyersanyagok. 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek. A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

AlbaGips - Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért!
Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért! 2021.06.09.
Nagyon Örülünk, hogy újabb platformon tudjuk megmutatni termékeinket, köszönhetően az ÉPTÁR-al kötött együttműködésünknek. Jó itt lenni!

AlbaGips - ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel
ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel 2021.04.15.
Miért vakolna, ha nem kell?

Az ALBAFAL 10 NF belső válaszfallal könnyen és gyorsan építheti fel tervezett beruházását. Válaszfalainkat 80 mm-es 100 mm-es vastagságban választhatja, melyek segítségével jelentős nettó alapterületet is nyerhet a beruházásán! Az építést követően csupán egy vékony glett réteget igényel a festés, tapétázás előtt! Okos döntéssel a vakolás anyagköltsége és munkadíja az Ön, illetve megbízója zsebében marad!

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information