Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től




Kimagasló hanggátlás, masszív szerkezeti kialakítás, gyorsan, egyszerűen, alapterület növekmény elérésével!


Napjainkban sokat változik az építőipar szereplőinek igénye a beépítendő anyagokkal kapcsolatban. A beruházók, kivitelezők, egyre jobban keresik a gyors, kevés emberi erőt igénylő technológiákat. A végfelhasználók is egyre inkább szeretnének magasabb műszaki tartalmat és a lehető legnagyobb alapterületet kapni a rendelkezésükre álló pénzükért.

Ennek a két folyamatnak az eredője egyértelműen a még nagyobb részben nagy elemes szerkezetek beépítése lehet az épületekbe, melynek következtében a szerelt szárazépítészeti technikán alapuló hanggátló fal építése is egyre jobban előtérbe kerül.

Így a számos előnyt hordozó szárazépítészeti technológiák adta lehetőségeket a beruházók is egyre jobban kihasználják a lakói igények növekedésének kielégítésére a hanggátló falrendszerek építésekor.

A kerámia rostszál erősítésű gipszrost lapokból készített szerelt technológiájú ALBAGIPS TECNOBOARD hanggátló falszerkezetek, vakolatmentesen a hagyományos vakolt hanggátló falakhoz képest, fele annyi idő alatt építhetők jelentős árelőnnyel.

A TECNOBOARD gipszrostlap anyagsűrűségéből adódóan, valamint kerámia rostszál erősítésének köszönhetően, lakói szempontból teljesen masszív, erős falszerkezetet kapunk.

A falazott technikákra jellemző masszívság jellemzi, rögzítési pontonként akár 60 kg húzó irányú terhelhetőséget is elbír egyetlen dübellel. Az ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lapok könnyedén vághatóak, hézagolást követően a felületük teljesen sík, sima, 1 réteg glettelést követően festhető. A rendszer nem igényel felületi utókezelést, hálóval történő megerősítést, bandázsolást, köszönhetően az illesztékinél levégzett ragasztásnak.

Szerkezeti elemek: ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lap, profilváz hangcsillapító szalaggal, egyes szerkezeteknél köztes szigeteléssel.
Az ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lapok körben nútféderes kialakításuknak köszönhetően, kötésben építve, kevés csavarszámmal rögzítve a profilváz rendszerhez, kimagasló hanggátlási értéket biztosítanak akár már Rw= 57dB 125 mm-ben. Lakáselválasztáshoz is használható hanggátló szerkezet mindösszesen 160 mm szélességben már előállítható Rw=66dB hanggátlási értékkel, miközben megfelelő kiegészítő termékekkel még szerelvényezhető is!

A lakások elválasztására kitűnő választás az ALBAGIPS TECNOBOARD rendszer, mely MABISZ minősítéssel rendelkezik. Ennek a falrendszernek köszönhetően már 165 mm-től kialakíthatóak a lakáselválasztó felületek, mellyel akár 140 mm nettó alapterület növekményt lehet elérni folyóméterenként a lakáselválasztó falsíkjában a ahagyományos 300 mm- es falazott hanggátló szerkezetekhez képest! Így közel 1 m²-el növelhető a nettó értékesítési alapterület lakásonként!

Az ALBAGIPS TECNOBOARD szerkezet az építkezés korai fázisában beépíthető, nem reagál a nedvességre vetemedéssel, mint más szárazépítészeti technológiák.




Alkalmazási terület:


ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lap méretek:


Kimagasló tűzgátlás:
Tecnoboard szerkezetek:

TECNOBOARD katalógus és alkalmazástechnika letölthető honlapunkról!

Nézze meg mekkora költséget takaríthat meg használatával: http://albagips.com/elony-tecnoboarddal/



Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.08.16.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information