Bramac

Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-tőlKimagasló hanggátlás, masszív szerkezeti kialakítás, gyorsan, egyszerűen, alapterület növekmény elérésével!


Napjainkban sokat változik az építőipar szereplőinek igénye a beépítendő anyagokkal kapcsolatban. A beruházók, kivitelezők, egyre jobban keresik a gyors, kevés emberi erőt igénylő technológiákat. A végfelhasználók is egyre inkább szeretnének magasabb műszaki tartalmat és a lehető legnagyobb alapterületet kapni a rendelkezésükre álló pénzükért.

Ennek a két folyamatnak az eredője egyértelműen a még nagyobb részben nagy elemes szerkezetek beépítése lehet az épületekbe, melynek következtében a szerelt szárazépítészeti technikán alapuló hanggátló fal építése is egyre jobban előtérbe kerül.

Így a számos előnyt hordozó szárazépítészeti technológiák adta lehetőségeket a beruházók is egyre jobban kihasználják a lakói igények növekedésének kielégítésére a hanggátló falrendszerek építésekor.

A kerámia rostszál erősítésű gipszrost lapokból készített szerelt technológiájú ALBAGIPS TECNOBOARD hanggátló falszerkezetek, vakolatmentesen a hagyományos vakolt hanggátló falakhoz képest, fele annyi idő alatt építhetők jelentős árelőnnyel.

A TECNOBOARD gipszrostlap anyagsűrűségéből adódóan, valamint kerámia rostszál erősítésének köszönhetően, lakói szempontból teljesen masszív, erős falszerkezetet kapunk.

A falazott technikákra jellemző masszívság jellemzi, rögzítési pontonként akár 60 kg húzó irányú terhelhetőséget is elbír egyetlen dübellel. Az ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lapok könnyedén vághatóak, hézagolást követően a felületük teljesen sík, sima, 1 réteg glettelést követően festhető. A rendszer nem igényel felületi utókezelést, hálóval történő megerősítést, bandázsolást, köszönhetően az illesztékinél levégzett ragasztásnak.

Szerkezeti elemek: ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lap, profilváz hangcsillapító szalaggal, egyes szerkezeteknél köztes szigeteléssel.
Az ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lapok körben nútféderes kialakításuknak köszönhetően, kötésben építve, kevés csavarszámmal rögzítve a profilváz rendszerhez, kimagasló hanggátlási értéket biztosítanak akár már Rw= 57dB 125 mm-ben. Lakáselválasztáshoz is használható hanggátló szerkezet mindösszesen 160 mm szélességben már előállítható Rw=66dB hanggátlási értékkel, miközben megfelelő kiegészítő termékekkel még szerelvényezhető is!

A lakások elválasztására kitűnő választás az ALBAGIPS TECNOBOARD rendszer, mely MABISZ minősítéssel rendelkezik. Ennek a falrendszernek köszönhetően már 165 mm-től kialakíthatóak a lakáselválasztó felületek, mellyel akár 140 mm nettó alapterület növekményt lehet elérni folyóméterenként a lakáselválasztó falsíkjában a ahagyományos 300 mm- es falazott hanggátló szerkezetekhez képest! Így közel 1 m?-el növelhető a nettó értékesítési alapterület lakásonként!

Az ALBAGIPS TECNOBOARD szerkezet az építkezés korai fázisában beépíthető, nem reagál a nedvességre vetemedéssel, mint más szárazépítészeti technológiák.
Alkalmazási terület:


ALBAGIPS TECNOBOARD gipszrost lap méretek:


Kimagasló tűzgátlás:
Tecnoboard szerkezetek:

TECNOBOARD katalógus és alkalmazástechnika letölthető honlapunkról!

Nézze meg mekkora költséget takaríthat meg használatával: http://albagips.com/elony-tecnoboarddal/Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.08.16.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips ProspektusokAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

AlbaGips hírek:


AlbaGips - Nyújtson védelmet otthona az allergia-szezonban is ALBAGIPS termékekeink segítenek Önnek
Nyújtson védelmet otthona az allergia-szezonban is ALBAGIPS termékekeink segítenek Önnek 2022.06.27.
Az allergia emberek millióinak életét nehezíti meg. Hiába a sokféle allergia gyógyszer, még így is sokaknak okoz gondot a mindennapokban a szimpla létezés is, amikor épp számukra irritatív anyaggal találkozik a szervezetük, mely időszak akár hetekig is eltarthat.

AlbaGips - Ingatlan fejlesztés hatékonyan ALBAGIPS termékekkel
Ingatlan fejlesztés hatékonyan ALBAGIPS termékekkel 2022.06.01.
A TOP Market & Building Kft. egy fiatalos, lendületes, ambiciózus kivitelező csapat, akik nem riadnak vissza semmilyen feladattól. Emellett tudják, hogy lépést kell tartani az építőipar újításaival, a kínálkozó modern megoldásokkal.
Ezért alakult ki szoros együttműködés a generálkivitelező cég és az ALBAGIPS Exim Kft. között.

AlbaGips - A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS
A gyors és elérhető építőanyag - ALBAGIPS 2022.03.09.
Építkezne, de nincs mivel? Gyorsan téglára vagy gipszkartonra lenne szüksége? Gondot okoz az építkezés folyamatos építőanyag ellátása?

Válassza az ALBAGIPS termékeket, melyeket 7 napon belül a projekt helyszínére szállítunk Önnek! Mi garantáljuk a folyamatos ellátást, az ALBAGIPS-nél nincsenek szállítási problémák!

AlbaGips - Lélegezzen fel otthonában
Lélegezzen fel otthonában 2022.02.22.
ALBAGIPS A+ minősített termékekkel a légúti megbetegedésekkel szemben
A mai világban az egészség mindennél többet ér. Kiváltképp az elmúlt években, amikor is sajnálatos módon egyre nagyobb figyelmet kaptak a légúti megbetegedések. Immáron harmadik éve aktív részét képezik mindennapi életünknek a vírusok, a covid és az ezek megelőzésére fordított óvintézkedések, melyekhez az első lépés lehet az egészséges otthon kialakítása.

AlbaGips - A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet!
A téli hajrában nincs elég ideje? Használjon ALBAGIPS falazóelemet! 2022.02.08.
Az építőipar minden szereplője tisztában van azzal, hogy az idő kulcsfontosságú tényező minden projekt tekintetében. A téli időszakban nagy szerepet játszik a kivitelezések szempontjából a hőmérséklet, ami nagyban befolyásolhatja a projektek átfutási idejét, hiszen akár napi szinten alkalmazkodni kell az aktuális időjárási körülményekhez.

AlbaGips - Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan
Lakás belső kialakítása Albagips termékekkel idő és költséghatékonyan 2021.11.11.
A megnövekedett építőanyag árak mellett nagy fejtörést okoz a kivitelezőknek, hogyan csökkentsék a kivitelezés költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!

AlbaGips - Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től
Prémium szerelt falrendszer az ALBAGIPS-től 2021.08.16.
Kimagasló hanggátlás, masszív szerkezeti kialakítás, gyorsan, egyszerűen, alapterület növekmény elérésével!

AlbaGips - Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen!
Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen! 2021.07.13.
A gyorsaság, hatékonyság, kevés élőmunka igény, száraztechnológiák alkalmazása évről-évre egyre fontosabb tényező...

AlbaGips - Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon!
Gyorsítsa kivitelezését ALBAGIPS technológiákkal, versenyképes árakon! 2021.07.06.
Az AlbaGips Exim Kft. termékei kimondottan környezetbarát nyersanyagok. 100%-ban természetes úton keletkezett, bányából kitermelt gipszből készülnek, így nem tartalmaznak illékony szerves vegyületeket. Kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, mind a tűzgátlás, mind a hanggátlás területén kiválóan teljesítenek. A termékek legfőbb előnye a gyors, hatékony kivitelezés, kevés munkaerőigény, száraztechnológia.

AlbaGips - Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért!
Albagips Exim Kft. az ökotudatos és költséghatékony építésért! 2021.06.09.
Nagyon Örülünk, hogy újabb platformon tudjuk megmutatni termékeinket, köszönhetően az ÉPTÁR-al kötött együttműködésünknek. Jó itt lenni!

AlbaGips - ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel
ALBAFAL - könnyű, masszív válaszfal, stabil és egyszerű rögzítés fischer dübelekkel 2021.04.15.
Miért vakolna, ha nem kell?

Az ALBAFAL 10 NF belső válaszfallal könnyen és gyorsan építheti fel tervezett beruházását. Válaszfalainkat 80 mm-es 100 mm-es vastagságban választhatja, melyek segítségével jelentős nettó alapterületet is nyerhet a beruházásán! Az építést követően csupán egy vékony glett réteget igényel a festés, tapétázás előtt! Okos döntéssel a vakolás anyagköltsége és munkadíja az Ön, illetve megbízója zsebében marad!

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information