Válaszfalazás prémium minőségben, gyorsan, egyszerűen!

- Építse Albafallal épületeit, dolgozzon nagyobb haszonnal!


A gyorsaság, hatékonyság, kevés élőmunka igény, száraztechnológiák alkalmazása évről-évre egyre fontosabb tényező a válaszfalazásban, strangfal építésben. A drága és kevés élőmunka erő hiánya, mind több szakembert késztet arra, hogy keresse az ALBAGIPS ALBAFAL technológiákat, amivel a megnövekedett rendelésállományukat a kevés megbízható szakembereikkel is el tudja végeztetni. Nyugat-Európában technológiáinkat évtizedek óta alkalmazzák felismerve a technológiában rejlő lehetőségeket.


Az ALBAGIPS ALBAFAL nagy elemei (3 db/m2), valamint mind a 4 oldalán található nútféderes kialakításának köszönhetően a hagyományos vakolt falazatokhoz képest harmad annyi idő alatt építhetünk válaszfalat. Építésének normaideje 0,4 óra / m2. Az úgynevezett "láb"-as technikával még gyorsabban építhető! A kevés élőmunka igény és a vakolás elhagyása miatt jelentős árelőnyt is elérhetünk használatával.


Az ALBAGIPS ALBAFAL lapok illesztéseinek pontosságának köszönhetően a hézagolást követően a felület teljesen sík, sima lesz, 1 réteg glettelést követően festhető. Igazi száraztechnológia, a vakolás teljes elhagyása mellett sem igényel felületi utókezelést, hálóval történő megerősítést, bandázsolást a konkurens termékekkel ellentétben. A hagyományos technológiák vakolási és hálózási plusz költségei alaposan megterhelik versenytárasaink kész falainak kivitelezési árát. Az ALBAGIPS ALBAFAL kimagasló tisztaságú ásványgipsz teljesen homogén anyagminőségével, valamint a rugalmas falcsatlakozások alkalmazásával az elkészült válaszfal felülete sík, anyagának köszönhetően jelentős páratartalmat tud kezelni, így megkíméli az épületek tulajdonosait és nincs penészesedéstől. Nyíláskialakítás során a kész felület összeboltozódása miatt áthidaló alkalmazása sem szükséges, ideiglenes alátámasztással építhető, mely az építést követően eltávolítható.

Utólagos nyíláskialakítás módosítást könnyedén megtehetünk az ALBAGIPS ALBAFAL gipsztégla rendszerben egy orrfűrész segítségével.



Albafallal történő falazás során rendszerazonos PT3 ragasztót kell használni, mert így biztosítható a szerkezet állékonysága és hibamentes funkcionalitása.

ALBAGIPS Válaszfal rendszereinkkel jelentős alapterületet is lehet spórolni, melynek köszönhetően az amúgy is magas építési költségek fajlagosan alacsonyabban tarthatóak. Ez egy családiháznál 2-3 m2, egy nagyobb társasháznál akár 40-50 m2 nettó alapterület nyereséget is jelenthet!

Az ALBAGIPS ALBAFAL válaszfal rendszerek alkalmazása a versenyelőnyeinek köszönhetően egyre nagyobb teret nyer a családiház építéstől a nagy projektekig bezárólag!

AZ ALBAGIPS TECNOBOARD Hanggátló renszereinkről részletesebben egy következő cikkben olvashat



Alkalmazási terület:

Gipsztégla méretek:
  • 667 x 500 x 80 mm
  • 667 x 500 x 100 mm


Tűzgátlás:
  • A1-120 perc (8 cm vastagságú elem)
  • A1-180 perc (10 cm vastagságú elem)


Hanggátlás:
  • Rw\'=37 dB (8 cm vastagságú elem)
  • Rw\'=39 dB (10 cm vastagságú elem)




További információért keresse az Albagips Exim Kft. munkatársait, vagy látogasson el weboldalukra: www.albagips.com


Elérhetőségünk:
Albagips Exim Kft.
www.albagips.com
Email: info@albagips.hu
Telefon: 0630/419-2757



Felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal az Albagips Exim Kft. munkatársaihoz vagy keresse fel honlapunkat, ahol termékeink impregnált változatáról is információt talál:

www.albagips.com


2021.07.13.

AlbaGips HírekAlbaGips Albafal alkalmazástechnikaAlbaGips ProspektusokAlbaGips Albafal építési kisokosAlbaGips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
AlbaGips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information