ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft.

Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.


ÜZLETÁGAK KÉPES LAPOZGATÓ

TELJES TERMÉKKÍNÁLAT


TÖRTÉNETÜNK

Cégünket 1991-ben családi vállalkozásként alapították. A kezdetben kicsiben, szűk termékkínálattal induló vállalkozás pár év intenzív fejlődése nyomán piacvezetővé vált az iskolabútorok területén. Ehhez kapcsolódóan fejlődött ki az oktatási intézmények komplett berendezését jelentő szállítási program, valamint a további üzletágak. Mára az intézményi bútorozás egyik vezető gyártójává emelkedtünk az oktatás, a vendéglátás, a közigazgatás és a kommunális szolgáltatások kiszolgálására. Kereskedelmünk a HoReCa szektor, az oktatási intézmények, ipari vállalkozások, közületi partnerek és a törzsvásárlói kör kiszolgálásán kívül a pályázatok elnyerésén, lakossági vásárlók kiszolgálásán, valamint a közeli országokba irányuló exporton is dolgozik. Kereskedelmi és gyártói tevékenységünk teljes egészében, több mint 130 embert foglalkoztatva a mintegy 15.000 m2 területű zsámbéki telephelyen folyik, így az üzemek és az iroda közötti anyagfolyam és kommunikáció a legközvetlenebb.

MINŐSÍTÉSEK

Cégünk hivatalos minőségpolitikája a vevői igények által meghatározott igényszint maradéktalan teljesítését helyezi előtérbe, melynek alárendeli a teljes tervezési, gyártási és ellenőrzési folyamatot, ide értve a kereskedelmi kiszolgálás adminisztrációját is. Ennek rendszerét 2003-tól az ISO 9001 szabvány előírásai alapján állítottuk föl és működtetjük, jelenleg pedig az E-COM Cert tanúsítja. Az ISO 14001 és az MSZ 28001 szabványok követelményeit 2015-ben integráltuk irányítási rendszerünkbe, nagyobb figyelmet fordítva ezáltal a környezet védelmére, és a biztonságos és egészséges munkavégzésre.

TERVEZÉS

Az Éptárral történt együttműködésünk a BIM objektumok elkészítésével jött létre. Az ALEX BÚTOR könyvtár célja, hogy olyan tervezési segédletet, segítséget nyújtson a tervezőknek, amivel termékeinket könnyen, kényelmesen tudják alkalmazni az ArchiCAD szoftverben. A könyvtárban elérhető 34 db öltözőszekrény, 20 db öltözőpad és 11 db értékmegőrző szekrény az összes választható színnel. Rövidtávú céljaink között szerepel, hogy utca- és iskolabútoraink is elérhetőek legyenek a tervezők részére BIM objektumként. Bútor tervezőink és gyártás előkészítőink minden esetben arra törekednek, hogy átgondolt termékek "szülessenek" a skicctől egyészen a műszaki rajzig és a kész termékig.


LETÖLTÖM A BIM FILEOKAT


REFERENCIÁK
Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2020.10.12.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés

Alexbutor hírek:


Alexbutor - Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés
Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés 2021.10.13.
Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak

Alexbutor - NORD termékcsalád
NORD termékcsalád 2021.09.15.
Örömmel mutatjuk be legújabb kültéri bútorcsaládunkat, melyet az elmúlt évtized során összegyűlt gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján fejlesztettünk. Ennek eredményeképpen egy igazán modern és letisztult megjelenéssel rendelkező termékcsaládot sikerült megalkotnunk.

Alexbutor - Utcabútorok az Alextől
Utcabútorok az Alextől 2021.07.14.
Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.

Alexbutor - TERVEZZEN VELÜNK!
TERVEZZEN VELÜNK! 2021.05.12.
Bútortervezőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt, minőségi termék szülessen a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.

Alexbutor - TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL
TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL 2021.03.29.
Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.

Alexbutor - Újdonság az Alex Bútortól
Újdonság az Alex Bútortól 2020.12.08.
Fitt öltözőpadok WPC ülőfelülettel

Az öltözői komfort saját tervezésű és gyártású öltözőpadjainkkal lesz teljes. Variálható elrendezés, egymáshoz illeszthető elemek, cipőtartó, akasztó. Stabil, megbízható padjainkat több mint 25 éve gyártjuk. A vevői igényeknek megfelelően továbbfejlesztett öltözőpadjainkat széles elemválasztékkal kínáljuk.

Alexbutor - 2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor!
2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor! 2020.12.03.
A Magyar Brands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több, mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

Alexbutor - Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft.
Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft. 2020.10.12.
Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.

Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information