ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Vidám, színes megjelenés - optimális térkihasználás az öltözőkben Praktikus öltözői berendezések az Alextől
Számos intézményben találkozhatunk több éves, elhasználódott öltözőszekrényekkel, melyek rendeltetésszerűen már nem képesek betölteni elsődleges szerepüket. Amellett, hogy nem megfelelően zárnak, a bennük található polcok is sok esetben sérültek, felületük kikopott. Az esetleges szerkezeti problémák mellett esztétikailag sem biztos, hogy megfelelnek az adott tér elvárásainak.

Mivel a fém öltözőszekrények elsődleges funkciója a ruházat és az egyéb értékek biztonságos tárolása, az ilyen állapotú bútorokat a legtöbb ember nem igazán használja szívesen, ezért bizonyos időközönként célszerű korszerűbb, modernebb és praktikusabb öltözőszekrényeket beszerezni.Legyen szó vállalkozások vagy közösségi- illetve sportlétesítmények öltözőinek berendezéseiről, az Alex Fémbútor Kft. praktikus FITT öltözőszekrényei és padjai tartós és hosszútávú megoldást kínálnak.

A FITT öltözőszekrények tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak és remekül illeszkednek az adott helyiség adottságaihoz. Praktikus kialakításuknak, a széles elemválasztéknak és a bútorlapok széleskörű színválasztékának köszönhetően szabadon variálhatók.

A szekrények korpusza és ajtajai 18 mm-es laminált bútorlapból ABS élzárással készülnek, míg a hátfal 3 mm-es HDF lemezből áll. A lábtartó szerkezetet, valamint a lábakat elektrosztatikus porszórással felületkezeltük a könnyebb tisztíthatóság érdekében. A padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére a lábak végén szintezhető dugó biztosítja a stabilitást.
A praktikus és kedvező árú bútorlapos Fitt öltözőszekrények alapfelszereltségéhez tartozik a ruhaakasztó rúd ruhakampóval, a kétkulcsos biztonsági zár és a hátoldalon kialakított szellőzőnyílás, így ideális választás lehet oktatási intézményeknek, edzőtermeknek és uszodáknak.

A munkahelyek, sportlétesítmények és iskolák öltözőiben az öltözőszekrények mellett az öltözőhelyiségek alapvető funkciójának biztosításához kiváló megoldást nyújtanak az egyszerű felépítésű öltözőpadok, valamint az egy-, illetve kétoldalas padok is.
A vevői igényekhez igazodva Fitt öltözőpadjainkat szélesebb elemválasztékkal kínáljuk, a variálható elrendezés és az egymáshoz illeszthető elemek elősegítik az optimális helykihasználást.

A Fitt padok vázszerkezete 30x30 cm-es zártszelvényből elektrosztatikus porszórással készül, a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére a lábak végén szintezhető dugó biztosítja a stabilitást. A cipőtartó rács mellett rugalmas ruhaakasztó kampók gondoskodnak a ruhák praktikus és kényelmes elhelyezéséről.

Az ülőfelület és a háttámla karbantartást nem igénylő fa-műanyag kompozit WPC lécekből készülnek. A WPC lécek (Wood Plastic Composite) faforgácsból és különböző hőre lágyuló műanyagokból állnak, a kompozit fatartalma 60%.
Előállítása során a fa és a plasztik előnyös tulajdonságait ötvözik, a negatívakat pedig kiküszöbölik, így az anyag a természetes fával szemben repedésálló is.
Rendkívül tartósak, ellenállnak a korróziónak és a rothadásnak, és külön karbantartást sem igényelnek a szennyeződések eltávolításán kívül.

5 különböző színű WPC és 14 féle vázszín közül lehet választani, így a Fitt padok széles színkombináció kínálata biztosítja, hogy bármilyen stílusú és hangulatú térbe tökéletesen illeszkednek.


Teljes öltözőbútor kínálatunk


A cikkben szereplő rendereket BIM modelljeink segítségével készítettük.

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK
Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.12.15.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés

Alexbutor hírek:


Praktikus közösségi terek - időtálló utcabútorok      2022.09.13.

A modernkori közterek kulcsszerepet játszanak a közösségi élet kialakulásában. A városok lakói egyre intenzívebben és sokoldalúbban használják a köztereket, ezért a tervezőknek és fenntartóknak új kihívásokkal és igényekkel kell szembenézniük.


Töltsük kellemesen szabadidőnket, sportoljunk a szabadban!      2022.07.19.

A közterületek, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását. Az elmúlt években megnőtt az igény a szabadtéri sportra, azonban nem mindenhol állnak rendelkezésre ehhez megfelelő eszközök vagy rendezett


URBANIUM
A klasszikus pergola a jelenre tervezve
     2022.04.13.

A közterületek, utcák, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását.


Megérkezett az új ALEX+ szolgáltatáscsomag      2022.03.08.

Legyen szó vállalkozások vagy közösségi- illetve sportlétesítmények öltözőinek berendezéseiről, az Alex Fémbútor Kft. praktikus öltözőszekrényei tartós és hosszútávú megoldást kínálnak.
A különböző színű, formájú és méretű öltözőszekrények kínálatán túl, most 3 új szolgáltatással is bővül cégünk portfóliója.


TERVEZZEN VALÓSÁGHŰEN AZ ALEX BÚTOR BIM MODELLJEIVEL      2022.01.13.

Az intézmények, vállalkozások, vendéglátóegységek és közterek komplett bútorozásánál a BIM modellek nemcsak elősegítik a térbeli vizualizációt, de az elemek metaadatokkal történő feltöltése lehetővé teszi a valóságnak teljesen megfelelő 3D megjelenítést. A modellek leegyszerűsítik a megrendelővel történő kommunikációt, a könnyebben értelmezhető termékek bemutatása, könnyebben eladható terveket eredményez.


Vidám, színes megjelenés - optimális térkihasználás az öltözőkben      2021.12.15.

Számos intézményben találkozhatunk több éves, elhasználódott öltözőszekrényekkel, melyek rendeltetésszerűen már nem képesek betölteni elsődleges szerepüket. Amellett, hogy nem megfelelően zárnak, a bennük található polcok is sok esetben sérültek, felületük kikopott. Az esetleges szerkezeti problémák mellett esztétikailag sem biztos, hogy megfelelnek az adott tér elvárásainak.


Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés      2021.11.11.

Városszépítő utcabútorok az Alextől - Centrál kültéri padok és hulladékgyűjtők
A modern közterek, parkok és utcák nagyban hozzájárulnak a közösségépítéshez, hiszen egy jól karbantartott és kényelmes utcabútorokkal felszerelt köztéren szívesen és gyakran időznek az emberek.


Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés      2021.10.13.

Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak


NORD termékcsalád      2021.09.15.

Örömmel mutatjuk be legújabb kültéri bútorcsaládunkat, melyet az elmúlt évtized során összegyűlt gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján fejlesztettünk. Ennek eredményeképpen egy igazán modern és letisztult megjelenéssel rendelkező termékcsaládot sikerült megalkotnunk.


Utcabútorok az Alextől      2021.07.14.

Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.


TERVEZZEN VELÜNK!      2021.05.12.

Bútortervezőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt, minőségi termék szülessen a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.


TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL      2021.03.29.

Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.


Újdonság az Alex Bútortól      2020.12.08.

Fitt öltözőpadok WPC ülőfelülettel

Az öltözői komfort saját tervezésű és gyártású öltözőpadjainkkal lesz teljes. Variálható elrendezés, egymáshoz illeszthető elemek, cipőtartó, akasztó. Stabil, megbízható padjainkat több mint 25 éve gyártjuk. A vevői igényeknek megfelelően továbbfejlesztett öltözőpadjainkat széles elemválasztékkal kínáljuk.


2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor!      2020.12.03.

A Magyar Brands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több, mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.


Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft.      2020.10.12.

Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information