ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Vidám, színes megjelenés - optimális térkihasználás az öltözőkben Praktikus öltözői berendezések az Alextől




Számos intézményben találkozhatunk több éves, elhasználódott öltözőszekrényekkel, melyek rendeltetésszerűen már nem képesek betölteni elsődleges szerepüket. Amellett, hogy nem megfelelően zárnak, a bennük található polcok is sok esetben sérültek, felületük kikopott. Az esetleges szerkezeti problémák mellett esztétikailag sem biztos, hogy megfelelnek az adott tér elvárásainak.

Mivel a fém öltözőszekrények elsődleges funkciója a ruházat és az egyéb értékek biztonságos tárolása, az ilyen állapotú bútorokat a legtöbb ember nem igazán használja szívesen, ezért bizonyos időközönként célszerű korszerűbb, modernebb és praktikusabb öltözőszekrényeket beszerezni.



Legyen szó vállalkozások vagy közösségi- illetve sportlétesítmények öltözőinek berendezéseiről, az Alex Fémbútor Kft. praktikus FITT öltözőszekrényei és padjai tartós és hosszútávú megoldást kínálnak.

A FITT öltözőszekrények tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak és remekül illeszkednek az adott helyiség adottságaihoz. Praktikus kialakításuknak, a széles elemválasztéknak és a bútorlapok széleskörű színválasztékának köszönhetően szabadon variálhatók.

A szekrények korpusza és ajtajai 18 mm-es laminált bútorlapból ABS élzárással készülnek, míg a hátfal 3 mm-es HDF lemezből áll. A lábtartó szerkezetet, valamint a lábakat elektrosztatikus porszórással felületkezeltük a könnyebb tisztíthatóság érdekében. A padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére a lábak végén szintezhető dugó biztosítja a stabilitást.




A praktikus és kedvező árú bútorlapos Fitt öltözőszekrények alapfelszereltségéhez tartozik a ruhaakasztó rúd ruhakampóval, a kétkulcsos biztonsági zár és a hátoldalon kialakított szellőzőnyílás, így ideális választás lehet oktatási intézményeknek, edzőtermeknek és uszodáknak.

A munkahelyek, sportlétesítmények és iskolák öltözőiben az öltözőszekrények mellett az öltözőhelyiségek alapvető funkciójának biztosításához kiváló megoldást nyújtanak az egyszerű felépítésű öltözőpadok, valamint az egy-, illetve kétoldalas padok is.




A vevői igényekhez igazodva Fitt öltözőpadjainkat szélesebb elemválasztékkal kínáljuk, a variálható elrendezés és az egymáshoz illeszthető elemek elősegítik az optimális helykihasználást.

A Fitt padok vázszerkezete 30x30 cm-es zártszelvényből elektrosztatikus porszórással készül, a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére a lábak végén szintezhető dugó biztosítja a stabilitást. A cipőtartó rács mellett rugalmas ruhaakasztó kampók gondoskodnak a ruhák praktikus és kényelmes elhelyezéséről.

Az ülőfelület és a háttámla karbantartást nem igénylő fa-műanyag kompozit WPC lécekből készülnek. A WPC lécek (Wood Plastic Composite) faforgácsból és különböző hőre lágyuló műanyagokból állnak, a kompozit fatartalma 60%.
Előállítása során a fa és a plasztik előnyös tulajdonságait ötvözik, a negatívakat pedig kiküszöbölik, így az anyag a természetes fával szemben repedésálló is.
Rendkívül tartósak, ellenállnak a korróziónak és a rothadásnak, és külön karbantartást sem igényelnek a szennyeződések eltávolításán kívül.

5 különböző színű WPC és 14 féle vázszín közül lehet választani, így a Fitt padok széles színkombináció kínálata biztosítja, hogy bármilyen stílusú és hangulatú térbe tökéletesen illeszkednek.


Teljes öltözőbútor kínálatunk


A cikkben szereplő rendereket BIM modelljeink segítségével készítettük.

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.12.15.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information