ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Töltsük kellemesen szabadidőnket, sportoljunk a szabadban!

Kiemelkedő minőségű edző- és pihenőbútorok felnőtteknek és gyerekeknek az Alextől.

A közterületek, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását. Az elmúlt években megnőtt az igény a szabadtéri sportra, azonban nem mindenhol állnak rendelkezésre ehhez megfelelő eszközök vagy rendezett terület.




A kültéri fitness gépek ideális körülményeket biztosítanak a környéken élők sportolásához, tartós, megbízható és hosszú távú megoldást nyújtanak a rendezett, kulturált környezetben való kikapcsolódáshoz.

Az Alex Fémbútor Kft. legújabb korszerű és biztonságos kültéri fitness bútorok széles elemválasztékának köszönhetően, a közösségi sportterek az adott helyszínre és a kívánt funkciókra tervezhetők, a használók igényei szerint testre szabhatók. Ezekkel az eszközökkel a mozgás sokkal változatosabb és hatékonyabb hiszen a különféle gyakorlatok révén, rengeteg izomcsoportot képesek megmozgatni.

Testmozgás és izomfejlesztés a friss levegőn - Kültéri fitness gyerekeknek

A kültéri gyermek fitness gépek lehetővé teszik a mozogni vágyó 5-14 éves fiatalok számára a friss levegőn végezhető testmozgás és izomfejlesztés számos formáját. Fitness szettjeink tartósak és esztétikusak, ösztönzik a gyerekeket az egészséges mozgásra. Sokszínű és változatos edzőteret biztosítanak kardió, ügyességi, és saját testsúlyos feladatok gyakorlására, elősegítik a derék-, hát-, kar-, váll- és lábizmok erősítését.




A rendkívül széles eszközválasztékban a kerékpár, az elliptikus tréner, az evező-, a lovagló gép, a tolódzkodó, a nyújtó és a haspad mellett megtalálhatók a lépcsőzőgép, több funkciós kondigép, az Airwalker, a Twister és a Space walk is.

Az egyes elemek könnyed kombinálhatóságával, mozgalmas környezetet teremthetünk a sportolni vágyó fiatalok számára.
Az eszközök minőségi, tartós bevonatának köszönhetően hosszú ideig képesek ellenállni az időjárási hatásoknak, karbantartási igényük csekély.

Köztéri edzés a szabadidő aktív, hasznos eltöltéséért - Street workout

Kültéri edzőszettjeink kiváló lehetőséget nyújtanak a szabad levegőn végzett egyéni vagy közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására.

Ideálisak szabadtéri parkok vagy nyilvános létesítmények területén, szabványos kialakításuknak köszönhetően igény szerinti, tetszőleges nagyságú kültéri fitness szettek állíthatók össze. További előnyük, hogy elhelyezkedésükből adódóan bárki, bármikor használhatja őket.

Többfunkciós szettjeink alkalmasak a has-, a hát-és a karizom erősítésére.

A szettek függőleges oszlopokból, keresztrudakból, svéd falból és klasszikus majomrúdból állnak, melyek tetszőlegesen kombinálhatók az adott hely adottságaihoz és egyedi igényeihez igazodva, és változatos és szinte végtelen konfiguráció telepítésére adnak lehetőséget.

Ha Ön is parkfejlesztést tervez, új kültéri fitness bútorok telepítési lehetőségeivel kapcsolatban kérjen előzetes konzultációt!

További információl:

https://alexbutor.hu/utcabutor/kategoriak/kulteri-fitness/


Használni szeretné BIM modelljeinket? Töltse le, töltse be!

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2022.07.19.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information