ALEX FÉMBÚTOR KFT.
URBANIUM
A klasszikus pergola a jelenre tervezve




A közterületek, utcák, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását.


Az Alex Fémbútor Kft. legújabb terméke az URBANIUM, a klasszikus pergola újragondolása. 21. századi utcabútor, a "smart city" fejlesztési trendekhez illeszkedő okos pont. Különféle technológiák beépítésének köszönhetően túlmutat a pergola hagyományos értelmezésén, nem csak találkozópont, hanem a köztéri kapcsolattartás eszköze is. Moduláris kialakítása révén, a választható S és L Modul elemkészletéből összeállítva, az adott helyszínre és a kívánt funkciókra tervezhető, a használók igényei szerint testre szabható.



Miért jó?

Az URBANIUM alkalmas lehet a helyi lakosság és a látogatók naprakész tájékoztatására, de reklámfelületként bevételi forrást is hozhat a városvezetés számára.

Közösségi pontként, 21. századi funkciókkal kiegészítve, modern köztéri találkozóhely válhat belőle a fiatalok számára, de elsősegély pontként is funkcionálhat.

Fontos szerepet tölthet be a településmarketingben, hiszen a helyi kulturális értékek, a helytörténeti leírások, látványosságok, turisztikai információk bemutatására is hatékony megoldást nyújt.



Az URBANIUM tervezésének két alappillére a visszafogott design és a modularitás. A forma tervezésénél a klasszikus pergola lamellás rendszeréből kiindulva, a légies és transzparens kialakítás volt az elsődleges cél, annak érdekében, hogy a szerkezet a modern és a történelmi környezetben is megállja a helyét.

A modularitás a szerkezeti elemekre, a berendezési tárgyakra és szoftver tartalomra egyaránt jellemző. A szerkezet esetében az alapelemek, a kombinációk esetében pedig az ‘S’ és ‘L’ modul könnyed kombinálhatóságával, az opcionálisan választható elemekkel (pad, asztal, szék, könyöklő, esőtető), az egyedi igényekhez igazodva, szinte végtelen konfiguráció és telepítési forma kialakítható.



Remek találkozópont lehet a közparkok, kerékpárpihenők, közterek, strandok, campusok, irodaházak és nemzeti parkok területén.

Az URBANIUM tervezésével, telepítésével kapcsolatosan projekt egyeztetés szükséges, ezért a lehetőségekkel kapcsolatban kérjen előzetes konzultációt!

További információ az URBANIUM-ról:

https://alexbutor.hu/utcabutor/kategoriak/urbanium/


Használni szeretné BIM modelljeinket? Töltse le, töltse be!

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2022.04.13.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information