ALEX FÉMBÚTOR KFT.
URBANIUM
A klasszikus pergola a jelenre tervezve
A közterületek, utcák, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását.


Az Alex Fémbútor Kft. legújabb terméke az URBANIUM, a klasszikus pergola újragondolása. 21. századi utcabútor, a "smart city" fejlesztési trendekhez illeszkedő okos pont. Különféle technológiák beépítésének köszönhetően túlmutat a pergola hagyományos értelmezésén, nem csak találkozópont, hanem a köztéri kapcsolattartás eszköze is. Moduláris kialakítása révén, a választható S és L Modul elemkészletéből összeállítva, az adott helyszínre és a kívánt funkciókra tervezhető, a használók igényei szerint testre szabható.Miért jó?

Az URBANIUM alkalmas lehet a helyi lakosság és a látogatók naprakész tájékoztatására, de reklámfelületként bevételi forrást is hozhat a városvezetés számára.

Közösségi pontként, 21. századi funkciókkal kiegészítve, modern köztéri találkozóhely válhat belőle a fiatalok számára, de elsősegély pontként is funkcionálhat.

Fontos szerepet tölthet be a településmarketingben, hiszen a helyi kulturális értékek, a helytörténeti leírások, látványosságok, turisztikai információk bemutatására is hatékony megoldást nyújt.Az URBANIUM tervezésének két alappillére a visszafogott design és a modularitás. A forma tervezésénél a klasszikus pergola lamellás rendszeréből kiindulva, a légies és transzparens kialakítás volt az elsődleges cél, annak érdekében, hogy a szerkezet a modern és a történelmi környezetben is megállja a helyét.

A modularitás a szerkezeti elemekre, a berendezési tárgyakra és szoftver tartalomra egyaránt jellemző. A szerkezet esetében az alapelemek, a kombinációk esetében pedig az ?S? és ?L? modul könnyed kombinálhatóságával, az opcionálisan választható elemekkel (pad, asztal, szék, könyöklő, esőtető), az egyedi igényekhez igazodva, szinte végtelen konfiguráció és telepítési forma kialakítható.Remek találkozópont lehet a közparkok, kerékpárpihenők, közterek, strandok, campusok, irodaházak és nemzeti parkok területén.

Az URBANIUM tervezésével, telepítésével kapcsolatosan projekt egyeztetés szükséges, ezért a lehetőségekkel kapcsolatban kérjen előzetes konzultációt!

További információ az URBANIUM-ról:

https://alexbutor.hu/utcabutor/kategoriak/urbanium/


Használni szeretné BIM modelljeinket? Töltse le, töltse be!

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK
Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2022.04.13.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés

Alexbutor hírek:


Alexbutor - URBANIUM<br /> A klasszikus pergola a jelenre tervezve
URBANIUM
A klasszikus pergola a jelenre tervezve
2022.04.13.
A közterületek, utcák, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását.

Alexbutor - Megérkezett az új ALEX+ szolgáltatáscsomag
Megérkezett az új ALEX+ szolgáltatáscsomag 2022.03.08.
Legyen szó vállalkozások vagy közösségi- illetve sportlétesítmények öltözőinek berendezéseiről, az Alex Fémbútor Kft. praktikus öltözőszekrényei tartós és hosszútávú megoldást kínálnak.
A különböző színű, formájú és méretű öltözőszekrények kínálatán túl, most 3 új szolgáltatással is bővül cégünk portfóliója.

Alexbutor - TERVEZZEN VALÓSÁGHŰEN AZ ALEX BÚTOR BIM MODELLJEIVEL
TERVEZZEN VALÓSÁGHŰEN AZ ALEX BÚTOR BIM MODELLJEIVEL 2022.01.13.
Az intézmények, vállalkozások, vendéglátóegységek és közterek komplett bútorozásánál a BIM modellek nemcsak elősegítik a térbeli vizualizációt, de az elemek metaadatokkal történő feltöltése lehetővé teszi a valóságnak teljesen megfelelő 3D megjelenítést. A modellek leegyszerűsítik a megrendelővel történő kommunikációt, a könnyebben értelmezhető termékek bemutatása, könnyebben eladható terveket eredményez.

Alexbutor - Vidám, színes megjelenés - optimális térkihasználás az öltözőkben
Vidám, színes megjelenés - optimális térkihasználás az öltözőkben 2021.12.15.
Számos intézményben találkozhatunk több éves, elhasználódott öltözőszekrényekkel, melyek rendeltetésszerűen már nem képesek betölteni elsődleges szerepüket. Amellett, hogy nem megfelelően zárnak, a bennük található polcok is sok esetben sérültek, felületük kikopott. Az esetleges szerkezeti problémák mellett esztétikailag sem biztos, hogy megfelelnek az adott tér elvárásainak.

Alexbutor - Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés
Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés 2021.11.11.
Városszépítő utcabútorok az Alextől - Centrál kültéri padok és hulladékgyűjtők
A modern közterek, parkok és utcák nagyban hozzájárulnak a közösségépítéshez, hiszen egy jól karbantartott és kényelmes utcabútorokkal felszerelt köztéren szívesen és gyakran időznek az emberek.

Alexbutor - Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés
Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés 2021.10.13.
Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak

Alexbutor - NORD termékcsalád
NORD termékcsalád 2021.09.15.
Örömmel mutatjuk be legújabb kültéri bútorcsaládunkat, melyet az elmúlt évtized során összegyűlt gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján fejlesztettünk. Ennek eredményeképpen egy igazán modern és letisztult megjelenéssel rendelkező termékcsaládot sikerült megalkotnunk.

Alexbutor - Utcabútorok az Alextől
Utcabútorok az Alextől 2021.07.14.
Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.

Alexbutor - TERVEZZEN VELÜNK!
TERVEZZEN VELÜNK! 2021.05.12.
Bútortervezőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt, minőségi termék szülessen a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.

Alexbutor - TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL
TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL 2021.03.29.
Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.

Alexbutor - Újdonság az Alex Bútortól
Újdonság az Alex Bútortól 2020.12.08.
Fitt öltözőpadok WPC ülőfelülettel

Az öltözői komfort saját tervezésű és gyártású öltözőpadjainkkal lesz teljes. Variálható elrendezés, egymáshoz illeszthető elemek, cipőtartó, akasztó. Stabil, megbízható padjainkat több mint 25 éve gyártjuk. A vevői igényeknek megfelelően továbbfejlesztett öltözőpadjainkat széles elemválasztékkal kínáljuk.

Alexbutor - 2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor!
2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor! 2020.12.03.
A Magyar Brands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több, mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

Alexbutor - Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft.
Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft. 2020.10.12.
Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information