ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak


Mivel a városok lakói egyre intenzívebben és sokoldalúbban használják a köztereket, a tervezőknek és fenntartóknak új kihívásokkal és igényekkel kell szembenézniük.

A városi igények és a köztérhasználati szokások változása következtében a hagyományos utcabútorokat mindinkább felváltják a komplett megoldások, melyek megfelelnek a folyamatos, minden évszakra kiterjedő igénybevételnek is.Az utcabútorok elsődleges célja a közterületek használatának ösztönzése, a köztéri időtöltés kényelmesebbé tételével a közösségi élet, a társadalmi kapcsolatok erősítése.

A modern, minőségi és vizuálisan is vonzó környezet megteremtéséhez elengedhetetlen, a városi környezethez anyagában és stílusában egyaránt illeszkedő, illetve egymással is harmonizáló megjelenésű utcabútorok telepítése.

Az Alex kínálatában többek között megtalálhatók a padok, a hulladékgyűjtők és a kerékpártárolók is, melyek vázainak alapanyaga masszív öntöttvas vagy horganyzott acél, mely ellenáll mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak.A NORD termékcsaládban a különböző méretű kültéri padok könnyed, légies hangulatot kölcsönöznek a térnek, ugyanakkor kiemelkedő szilárdsági jellemzőkkel rendelkeznek. Kizárólag gondozásmentes WPC-lécekkel rendelhetők, melyek előnye az UV, gombásodás, pára és vízzel szembeni ellenállóság, s melynek köszönhetően a bútorcsalád minden tagjára 60 hónap gyártói garanciát vállalunk.
NORD bútorcsalád


A 6 féle színben választható Tunnel kültéri hulladékgyűjtők 50 illetve 100 literes gyűjtőkapacitással valamint az oldalpanelében elhelyezett csikkgyűjtővel is rendelkeznek. A horganyzott acéllemez tartálynak és egyéb acél elemeknek, valamint a WPC díszléc burkolatnak köszönhetően szintén ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ideális választás parkokba, köztereken, parkolókban, közintézmények, valamint iskolák környezetében.TUNNEL hulladékgyűjtők


A kerékpártárolókkal szemben támasztott legfontosabb követelmények a támasztás és a rögzíthetőség, valamint az időjárás elleni védelem. Fontos, hogy a tárolóban bármilyen típusú kerékpár könnyen elhelyezhető és rögzíthető legyen, valamint biztosítson megfelelő támasztékot a kerékpárnak, a kerékpár elhelyezését, eltávolítását ne akadályozzák a tárolóban már korábban elhelyezett kerékpárok. A kerékpár elhelyezése legyen egyszerű, gyors és kényelmes; a kerékpárok ne érintkezzenek egymással, és a kerékpáros ruházatát se szennyezze be a többi kerékpár.Kerékpártároló kínálatunk


Használni szeretné bútorainkat a tervezésben?

LETÖLTÖM A BIM MODELLEKET


REFERENCIÁK
Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.10.13.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés

Alexbutor hírek:


Praktikus közösségi terek - időtálló utcabútorok      2022.09.13.

A modernkori közterek kulcsszerepet játszanak a közösségi élet kialakulásában. A városok lakói egyre intenzívebben és sokoldalúbban használják a köztereket, ezért a tervezőknek és fenntartóknak új kihívásokkal és igényekkel kell szembenézniük.


Töltsük kellemesen szabadidőnket, sportoljunk a szabadban!      2022.07.19.

A közterületek, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását. Az elmúlt években megnőtt az igény a szabadtéri sportra, azonban nem mindenhol állnak rendelkezésre ehhez megfelelő eszközök vagy rendezett


URBANIUM
A klasszikus pergola a jelenre tervezve
     2022.04.13.

A közterületek, utcák, terek, parkok berendezési tárgyainak elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegyék a köztéri időtöltést és támogassák a közösségi élet kibontakozását.


Megérkezett az új ALEX+ szolgáltatáscsomag      2022.03.08.

Legyen szó vállalkozások vagy közösségi- illetve sportlétesítmények öltözőinek berendezéseiről, az Alex Fémbútor Kft. praktikus öltözőszekrényei tartós és hosszútávú megoldást kínálnak.
A különböző színű, formájú és méretű öltözőszekrények kínálatán túl, most 3 új szolgáltatással is bővül cégünk portfóliója.


TERVEZZEN VALÓSÁGHŰEN AZ ALEX BÚTOR BIM MODELLJEIVEL      2022.01.13.

Az intézmények, vállalkozások, vendéglátóegységek és közterek komplett bútorozásánál a BIM modellek nemcsak elősegítik a térbeli vizualizációt, de az elemek metaadatokkal történő feltöltése lehetővé teszi a valóságnak teljesen megfelelő 3D megjelenítést. A modellek leegyszerűsítik a megrendelővel történő kommunikációt, a könnyebben értelmezhető termékek bemutatása, könnyebben eladható terveket eredményez.


Vidám, színes megjelenés - optimális térkihasználás az öltözőkben      2021.12.15.

Számos intézményben találkozhatunk több éves, elhasználódott öltözőszekrényekkel, melyek rendeltetésszerűen már nem képesek betölteni elsődleges szerepüket. Amellett, hogy nem megfelelően zárnak, a bennük található polcok is sok esetben sérültek, felületük kikopott. Az esetleges szerkezeti problémák mellett esztétikailag sem biztos, hogy megfelelnek az adott tér elvárásainak.


Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés      2021.11.11.

Városszépítő utcabútorok az Alextől - Centrál kültéri padok és hulladékgyűjtők
A modern közterek, parkok és utcák nagyban hozzájárulnak a közösségépítéshez, hiszen egy jól karbantartott és kényelmes utcabútorokkal felszerelt köztéren szívesen és gyakran időznek az emberek.


Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés      2021.10.13.

Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak


NORD termékcsalád      2021.09.15.

Örömmel mutatjuk be legújabb kültéri bútorcsaládunkat, melyet az elmúlt évtized során összegyűlt gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján fejlesztettünk. Ennek eredményeképpen egy igazán modern és letisztult megjelenéssel rendelkező termékcsaládot sikerült megalkotnunk.


Utcabútorok az Alextől      2021.07.14.

Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.


TERVEZZEN VELÜNK!      2021.05.12.

Bútortervezőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt, minőségi termék szülessen a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.


TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL      2021.03.29.

Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.


Újdonság az Alex Bútortól      2020.12.08.

Fitt öltözőpadok WPC ülőfelülettel

Az öltözői komfort saját tervezésű és gyártású öltözőpadjainkkal lesz teljes. Variálható elrendezés, egymáshoz illeszthető elemek, cipőtartó, akasztó. Stabil, megbízható padjainkat több mint 25 éve gyártjuk. A vevői igényeknek megfelelően továbbfejlesztett öltözőpadjainkat széles elemválasztékkal kínáljuk.


2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor!      2020.12.03.

A Magyar Brands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több, mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.


Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft.      2020.10.12.

Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information