ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak


Mivel a városok lakói egyre intenzívebben és sokoldalúbban használják a köztereket, a tervezőknek és fenntartóknak új kihívásokkal és igényekkel kell szembenézniük.

A városi igények és a köztérhasználati szokások változása következtében a hagyományos utcabútorokat mindinkább felváltják a komplett megoldások, melyek megfelelnek a folyamatos, minden évszakra kiterjedő igénybevételnek is.Az utcabútorok elsődleges célja a közterületek használatának ösztönzése, a köztéri időtöltés kényelmesebbé tételével a közösségi élet, a társadalmi kapcsolatok erősítése.

A modern, minőségi és vizuálisan is vonzó környezet megteremtéséhez elengedhetetlen, a városi környezethez anyagában és stílusában egyaránt illeszkedő, illetve egymással is harmonizáló megjelenésű utcabútorok telepítése.

Az Alex kínálatában többek között megtalálhatók a padok, a hulladékgyűjtők és a kerékpártárolók is, melyek vázainak alapanyaga masszív öntöttvas vagy horganyzott acél, mely ellenáll mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak.A NORD termékcsaládban a különböző méretű kültéri padok könnyed, légies hangulatot kölcsönöznek a térnek, ugyanakkor kiemelkedő szilárdsági jellemzőkkel rendelkeznek. Kizárólag gondozásmentes WPC-lécekkel rendelhetők, melyek előnye az UV, gombásodás, pára és vízzel szembeni ellenállóság, s melynek köszönhetően a bútorcsalád minden tagjára 60 hónap gyártói garanciát vállalunk.
NORD bútorcsalád


A 6 féle színben választható Tunnel kültéri hulladékgyűjtők 50 illetve 100 literes gyűjtőkapacitással valamint az oldalpanelében elhelyezett csikkgyűjtővel is rendelkeznek. A horganyzott acéllemez tartálynak és egyéb acél elemeknek, valamint a WPC díszléc burkolatnak köszönhetően szintén ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ideális választás parkokba, köztereken, parkolókban, közintézmények, valamint iskolák környezetében.TUNNEL hulladékgyűjtők


A kerékpártárolókkal szemben támasztott legfontosabb követelmények a támasztás és a rögzíthetőség, valamint az időjárás elleni védelem. Fontos, hogy a tárolóban bármilyen típusú kerékpár könnyen elhelyezhető és rögzíthető legyen, valamint biztosítson megfelelő támasztékot a kerékpárnak, a kerékpár elhelyezését, eltávolítását ne akadályozzák a tárolóban már korábban elhelyezett kerékpárok. A kerékpár elhelyezése legyen egyszerű, gyors és kényelmes; a kerékpárok ne érintkezzenek egymással, és a kerékpáros ruházatát se szennyezze be a többi kerékpár.Kerékpártároló kínálatunk


Használni szeretné bútorainkat a tervezésben?

LETÖLTÖM A BIM MODELLEKET


REFERENCIÁK
Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.10.13.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés

Alexbutor hírek:


Alexbutor - Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés
Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés 2021.11.11.
Városszépítő utcabútorok az Alextől - Centrál kültéri padok és hulladékgyűjtők
A modern közterek, parkok és utcák nagyban hozzájárulnak a közösségépítéshez, hiszen egy jól karbantartott és kényelmes utcabútorokkal felszerelt köztéren szívesen és gyakran időznek az emberek.

Alexbutor - Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés
Modern vonalvezetés, időtálló, elegáns megjelenés 2021.10.13.
Komplett utcabútor megoldások az Alextől

A modernkori közterek, parkok és utcák a különböző stílusok és irányzatok keveredésének köszönhetően sokszínűek, stílusukat és hangulatukat tekintve változatosak

Alexbutor - NORD termékcsalád
NORD termékcsalád 2021.09.15.
Örömmel mutatjuk be legújabb kültéri bútorcsaládunkat, melyet az elmúlt évtized során összegyűlt gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján fejlesztettünk. Ennek eredményeképpen egy igazán modern és letisztult megjelenéssel rendelkező termékcsaládot sikerült megalkotnunk.

Alexbutor - Utcabútorok az Alextől
Utcabútorok az Alextől 2021.07.14.
Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli kültéri eszközök biztonsági követelményeit.

Alexbutor - TERVEZZEN VELÜNK!
TERVEZZEN VELÜNK! 2021.05.12.
Bútortervezőink minden esetben arra törekednek, hogy egy átgondolt, minőségi termék szülessen a skicctől, egészen a műszaki rajzig és a kész termékig, figyelembe véve a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.

Alexbutor - TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL
TERVEZŐI BIM MODELLEK AZ ALEXTŐL 2021.03.29.
Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.

Alexbutor - Újdonság az Alex Bútortól
Újdonság az Alex Bútortól 2020.12.08.
Fitt öltözőpadok WPC ülőfelülettel

Az öltözői komfort saját tervezésű és gyártású öltözőpadjainkkal lesz teljes. Variálható elrendezés, egymáshoz illeszthető elemek, cipőtartó, akasztó. Stabil, megbízható padjainkat több mint 25 éve gyártjuk. A vevői igényeknek megfelelően továbbfejlesztett öltözőpadjainkat széles elemválasztékkal kínáljuk.

Alexbutor - 2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor!
2020-ban is Magyar Brands díjban részesült az Alex Bútor! 2020.12.03.
A Magyar Brands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több, mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

Alexbutor - Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft.
Bemutatkozik az Alex Fémbútor Kft. 2020.10.12.
Az Alex Fémbútor Kft. széles termékpalettájával rendszerben tud gondolkozni és egykézben, kényelmesen megvalósítani mindent, ami fontos az intézmények, vállalkozások, vendéglátói egységek komplett bútorozásánál.

Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information