ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Újdonság az Alex Bútortól

Fitt öltözőpadok WPC ülőfelülettel

Az öltözői komfort saját tervezésű és gyártású öltözőpadjainkkal lesz teljes. Variálható elrendezés, egymáshoz illeszthető elemek, cipőtartó, akasztó. Stabil, megbízható padjainkat több mint 25 éve gyártjuk. A vevői igényeknek megfelelően továbbfejlesztett öltözőpadjainkat széles elemválasztékkal kínáljuk.




A WPC lécek (Wood Plastic Composite) fa-műanyag kompozitból készülnek, amely faforgácsból és különböző hőre lágyuló műanyagokból állnak. A kompozit fatartalma 60%. Ellenállnak a korróziónak és a rothadásnak is. Rendkívül tartósak és ellenállnak a vízben található, a fát megtámadó organizmusoknak is. Előállítása során a fa és a plasztik előnyös tulajdonságait ötvözik, a negatívakat pedig kiküszöbölik, így az anyag a természetes fával szemben repedésálló is. Külön karbantartást nem igényel a szennyeződések eltávolításán kívül. 5 különböző színben rendelhető!



A vázszerkezet elektrosztatikus porszórással felületkezelt 30x30 cm-es zártszelvényből készül, rugalmas ruhaakasztó kampókkal ellátva. A cipőtartó rács 13 mm-es acélcsőből készül. A szintezhető lábdugók segítenek kiküszöbölni a padló egyenetlenségeit. A WPC lécek 5, a vázak 14 alapáras színben érhetőek el.

WPC léccel szerelt fitt padok

Alex Bútor BIM objektumok


Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2020.12.08.



Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information