ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Megérkezett az új
ALEX+ szolgáltatáscsomag


Legyen szó vállalkozások vagy közösségi- illetve sportlétesítmények öltözőinek berendezéseiről, az Alex Fémbútor Kft. praktikus öltözőszekrényei tartós és hosszútávú megoldást kínálnak.
A különböző színű, formájú és méretű öltözőszekrények kínálatán túl, most 3 új szolgáltatással is bővül cégünk portfóliója.


Kulcsrakész átadás

Szakembereink nemcsak legyártják, hanem Önnel előre egyeztetett időpontban leszállítják, és igény esetén be is rendezik öltöző helyiségét!




A szolgáltatás megrendelését követően kollégáink az Ön elképzelése szerint helyezik el a térben a megrendelt bútorokat, a szintezőlábak segítségével vízszintbe állítják a szekrényeket. Ezután ellenőrzik a zárakat és a kulcsokat, beállítják az ajtókat, és végül elszállítják a felesleges csomagolóanyagot.

Régi öltözőszekrény beszámítása

Számos intézményben találkozhatunk több éves, elhasználódott öltözőszekrényekkel, melyek rendeltetésszerűen már nem képesek betölteni elsődleges szerepüket.




Amennyiben szeretné lecserélni régi fémszekrényeit, de nem tudja mit kezdjen azokkal a szekrényekkel, amikre már nincsen szükség, válasszon és rendeljen kínálatunkból és feleslegessé vált fémszekrényeit megvásároljuk.
A visszavásárlás összegét típustól és állapottól függően egyedileg határozzuk meg, ezért kérje árajánlatunkat.

Szekrénybérlés:

Szüksége lenne néhány öltözőszekrényre, vagy berendezné öltözőhelyiségét, de nem szeretne bútort vásárolni és szeretné elkerülni az egy összegben felmerülő, komoly kiadással járó beruházási költségeket is?




Raktáron lévő öltözőszekrényeinket azonnal ki tudja bérelni, ami akár hosszú távú megoldást is nyújthat az Ön számára. A bérléssel a havonta felmerülő költsége kiszámítható, hiszen ebben a konstrukcióban nincsenek rejtett költségek.




Magas minőségű és tartós öltözőszekrények beszerzésével vagy bérlésével, illetve öltözőhelyiségének berendezésével kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

További információ termékeinkről:

https://alexbutor.hu/oltozobutor/


Használni szeretné? Töltse le, töltse be!

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2022.03.08.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information