ALEX FÉMBÚTOR KFT.
Vidám, színes megjelenés, modern vonalvezetés Városszépítő utcabútorok az Alextől - Centrál kültéri padok és hulladékgyűjtők

A modern közterek, parkok és utcák nagyban hozzájárulnak a közösségépítéshez, hiszen egy jól karbantartott és kényelmes utcabútorokkal felszerelt köztéren szívesen és gyakran időznek az emberek.




Az önkormányzatok manapság elsősorban olyan komplett megoldásokat keresnek, melyek a hagyományos utcabútorokkal ellentétben megfelelnek a városi igények és a köztérhasználati szokások folyamatos változásának és a minden évszakra kiterjedő igénybevételnek.



A népszerű Centrál termékcsaládunk 3 személyes támlás és támla nélküli kivitelű kültéri padjai most új, vidám színekkel bővültek, exkluzív megjelenésükkel mozgalmasabbá, modernebbé varázsolják a környezetet.




A Centrál kültéri padok rúdrácsos fémváza tűzi horganyzáson esik át, majd elektrosztatikus porszórással nyeri el a végleges színét, ezzel átlagon felüli masszivitást és gondozásmentességet biztosít, hiszen könnyedén ellenáll mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak.





A padok mellé új, egyedi színű hulladékgyűjtők is választhatók, melyek élénk színükkel és modern formájukkal járulnak hozzá a környezet tisztántartásához.



A lézervágott technológiával megalkotott 50 literes Centrál hulladékgyűjtők rúdrácsos kivitelben, nyitható tetővel és opcionális csikkgyűjtővel rendelhetők, akár 3 hetes szállítási határidővel.

Rúdrácsos Centrál termékcsalád


A cikkben szereplő rendereket BIM modelljeink segítségével készítettük.

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2021.11.11.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information