ALEX FÉMBÚTOR KFT.
TERVEZZEN VALÓSÁGHŰEN AZ ALEX BÚTOR BIM MODELLJEIVEL

Az intézmények, vállalkozások, vendéglátóegységek és közterek komplett bútorozásánál a BIM modellek nemcsak elősegítik a térbeli vizualizációt, de az elemek metaadatokkal történő feltöltése lehetővé teszi a valóságnak teljesen megfelelő 3D megjelenítést. A modellek leegyszerűsítik a megrendelővel történő kommunikációt, a könnyebben értelmezhető termékek bemutatása, könnyebben eladható terveket eredményez.


Miben segíthet Önnek, ha letölti GDL könyvtárunkat?

Az Alex Fémbútor Kft. GDL könyvtárát azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan tervezési segédletet biztosítsunk a tervezőknek, mellyel az ARCHICAD BIM szoftverben termékeinket egyszerűen és kényelmesen tudják szemléltetni.

A könyvtárban jelenleg öltözőszekrények, öltözőpadok, értékmegőrzők, utcai és kültéri padok, kültéri hulladékgyűjtők, kerékpártárolók és buszmegállók BIM modelljeiből lehet válogatni.
Az ARCHICAD könyvtári elemek között minden általunk forgalmazott bútorszínt és kivitelt rendelkezésre bocsátunk a pontos és gyors előkészítéshez, tervezéshez.

A könyvtárban található BIM file-ok fejlesztése Windows 10 platformon, ARCHICAD 20 - 23 verzión történt, a könyvtár Windows ÉS MacOS alatt egyformán használható.

A belsőépítészeti bútortervezés során alkalmazott modellek, a vizualizáció mellett megkönnyítik a komplexebb térszervezést és térelosztást.
A BIM modellek felhasználásával a külső és belső tér elrendezésére sokféle tervváltozat készíthető, ezekből azonnal mennyiségi kimutatások generálhatók, és szemléltethető a legoptimálisabb és leggazdaságosabb térkihasználás.




A cikkben szereplő rendereket BIM modelljeink segítségével készítettük.

Használni szeretné? Töltse le, töltse be!

ALEX BÚTOR BIM MODELLEK


REFERENCIÁK




Alex_Fembutor
További információk:

alexbutor.hu
telefon: +36 23/341-356
email: info@alexbutor.hu


2022.01.13.

Alex Bútor HírekAlex Bútor BIM fileokAlex Bútor KatalógusokAlex Bútor ReferenciákAlex Bútor Kapcsolat / Területi képviselőkAlex Bútor Termékek


Hirdetés
Alexbutor hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information