Bramac videók


A tetőcserepek sztárja: Római Star, Tegalit Star és Platinum StarA tetőcserepek sztárja: Római Star, Tegalit Star és Platinum Star  2022.05.15.


Megérkeztek a BMI Bramac innovatív, Star-bevonattal ellátott cserepei, melyek a tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselik. Egy termékben egyesítik a betoncserép kedvező tulajdonságait az igazán fényes, sima felület kimagasló esztétikumával.

A Star tetőcserepek szendvicstechnológiával készülnek. A nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncseréptestre először egy finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, majd a felületi festékréteg. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.

Ráadásul a Tegalit Star tetőcserepek orr-részét is ugyanolyan felületkezeléssel látjuk el, mint a tetőcserép felületét, így biztosítjuk a tetőcserép minden pontjának kiváló védelmi képességét és tartósságát, illetve színstabilitását szélsőséges időjárási körülmények között is.

Kimagasló hőoptimalizálásuknak köszönhetően a Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a sötét színű Star cserepek a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

Ha pedig tetszett a videó, és nem szeretnél a jövőben lemaradni az ehhez hasonló tartalmainkról, iratkozz fel csatornánkra és kövess minket Facebookon! ;) https://www.facebook.com/bmimagyarorszagvissza a videókhoz


Austrotherm Bramac Terrán Velux ArchiCAD ArchiCAD magazin Custom solutions Hörmann Garage doors and drives- Hörmann Industrial doors Hörmann Loading Technology Innobet videos

Latest videos

Hörmann Garage doors and drives-

Hörmann Industrial doors

Hörmann Loading Technology

ArchiCAD Solutions


Lindab Hall
2010.12.13.
Innobet videos

Austrotherm Videos

Bramac Videos

Terrán Videos


Hőszigetelés
2022.05.15.

Garancia
2022.05.15.

Árajánlat
2022.05.15.
Velux Videos    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information